Redactia.ro
Home » Știri » Cine e neamțul care l-a înfrânt pe Nicolae Robu la Timișoara. Ce studii are

Cine e neamțul care l-a înfrânt pe Nicolae Robu la Timișoara. Ce studii are

Neamțul Dominic Fritz (USR) a câștigat alegerile în Timișoara. Neamțul este noul primar al municipiului Timișoara după ce l-a înfrânt pe contracandidatul său, liberalul Nicolae Robu. Dominic Fritz a declarat că a înfăptuit o nouă revoluție la Timișoara, argumentând că a fost ales un primar care nu s-a născut în România și care nu are rude în România.

Candidatul USR a adăugat că România este și va fi un oraș european și că va fi primarul tuturor timișorenilor, într-o intervenție duminică în Piața Victoriei din Timișoara. ,,Timișoara a încheiat prin vot definitiv perioada de tranziție de 30 de ani. Astăzi, un oraș European a ales un primar European. Mulțumesc!”, le-a transmis Fritz oamenilor adunați în Piața Victoriei din Timișoara.

 

Liberalul Nicolae Robu și-a anunțat înfrângerea

 

Candidatul Nicolae Robu, și-a anunțat, în același timp, înfrângerea. Liberalul a menționat că nu se aștepta ca diferența de voturi să fie așa mare, deși considera că scorul va fi unul strâns. „Am pierdut, este voința timișorenilor, diferența este mare. Comparând numărul de voturi, diferența este surprinzător de mare, nu o pot spune în procente. Nu am nicio suferință. Înseamnă că nu mă pliez pe ceea ce vor timișorenii pentru următorii patru ani”, a adăugat Nicolae Robu.

Neamțul Dominic Fritz a atras simpatia alegătorilor, câștigând, potrivit unor rezultate provizorii, peste 50% din voturile timișorenilor. Acesta a mai adăugat duminică seara în Piața Victoriei din Timișoara că va șterge cuvintele „nu se poate” din vocabularul timișorenilor.”De azi ştergem cuvintele nu se poate din vocabularul Timisioarei. De azi nu ne mai lăsăm paralizaţi de frică că suntem singuri acolo pentru că nu mai suntem. Dragi timişoreni, mulţumesc! Mulţumesc pentru votul vostru, pentru încrederea voastră, pentru energia voastră.”

 

Ce studii are noul primar al Timișoarei

Dominic Fritz are 37 de ani, s-a născut în Germania și spune, despre el, că a crescut într-un sat aflat la sud de Pădurea Neagră din Germania. La 19 ani, Dominic Fritz a venit pentru prima dată în România, la Timișoara, în anul 2003. Noul primar al Tmișoarei areo licență  în Științe Politice și Administrative la Universitatea din Konstanz, Germania și un masterat în Studii de Post-Conflict, la Departamentul de Științe Politice, Universitatea din New York, dn Marea Britanie, conform Mediafax.

Neamțul spune că a intrat în politică fără să își dea seama. Între 2009-2013 a fost membru al Partidului Verzilor, consilier personal și șef de cabinet al fostului președinte german Köhler.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: