Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Rareș Trufea, vasluianul care a obținut cel de-al doilea Golden Buzz

Cine e Rareș Trufea, vasluianul care a obținut cel de-al doilea Golden Buzz

GALERIE FOTO (2) Cine e Rareș Trufea, vasluianul care a obținut cel de-al doilea Golden Buzz

Cine e Rareș Trufea, vasluianul care a reușit să obțină cel de-al doilea Golden Buzz, venit din partea lui Smiley și din partea lui Pavel Bartoș.

Cine e Rareș Trufea

Rareș Ionel Trufea are doar 16 ani, însă a reușit să-i impresioneze profund pe jurați cu interpretarea sa la pian. Originar din Vaslui, adolescentul talentat a ajuns la Românii au talent, acolo unde i-a uimit pe toți cu modul în care a cântat la pian, dar și cu modul în care a interpretat vocal.

Cine e Rareș Trufea? În timpul numărului său, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz-ul, iar Rareș Trufea nu și-a mai încăput în piele de fericire.

”Simt că Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest har, mai ales că mi-a oferit și auzul absolut, pot să aud absolut orice notă și asta este ceva extraordinar. Uneori poate fi și un dezavantaj. Dacă, de exemplu, pianul este dezacordat, pot să mă descurc destul de greu în a cânta, însă asta mă ajută foarte mult în armonii. Auzul absolut înseamnaă să-ți dai seama cum sună un claxon, cum cântă o pasăre…orice poate fi identificat”, a spus Rareș Trufea.

Cine e Rareș Trufea, vasluianul care a obținut cel de-al doilea Golden Buzz

Prestația sa a reușit să intre imediat la inimile juraților de la Românii au talent, dar și în inimile telespectatorilor, care l-au ascultat cu sufletul la gură, iar în momentul că a auzit sunetul de la Golden Buzz, acesta a vut un șoc și s-a declarat mulțumit de prestația lui artistică.

”Nu mă așteptam la așa ceva, nu-mi vine să cred că am luat Golden Buzz-ul. Nu știam ce s-a întâmplat, când am auzit sunetul de la Golden Buzz și am văzut și confetiile, nu mi-a venit să cred, am rămas șocat. Am încercat și cu chitara, însă nu mi-a plăcut. Din clasa a 3-a am început să iau pianul în serios, iar din clasa a 9-a am venit la Liceul de Artă și m-am dus la două profesoare excepționale, mă îndrumă foarte frumos. Stau la școală de dimineață și până seară, dar merită. Fac canto clasic de un an și nu excelez în așa ceva, dar mă ajută. Mă bucur că au văzut în mine un potențial talent și că mi-au acordat Golden Buzz-ul”, a mai spus Rareș Trufea.

Și-a descoperit talentul la 6 ani

Rareș Trufea și-a descoperit talentul la vârsta de 6 ani, când tatăl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus ce notă muzicală este. Ulterior, în clasa a II-a, i-au luat un pian electric și a început sa ia cursuri.

Cine e Rareș Trufea? Moștenește talentul de la tatăl lui, care este pensionar și liber profesionist solist vocal. Mama lucrează în Italia ca asistentă domiciliară. Pentru el, acest talent este un dar de la Dumnezeu. Îi place muzica de foarte mic și îi place să danseze.

Idolii lui din domeniu sunt profesoarele lui, pe care le îndrăgește foarte mult și care sunt alături de el mereu. Pe lângă faptul că îl ajută să progreseze, îi sunt și ca niște mame. Mama lui este în Italia și acum, pe perioada pandemiei, nu a venit acasă.

Rareș este elev la liceu, în Piatra Neamț și stă la cămin. Școala este pe primul plan, iar pe viitor își dorește să ajungă să studieze în străinătate și să-și cumpere un pian. Cel mai important moment pe plan profesional a fost când a câștigat în clasa a IX a, premiul cel mare la concursul national de pian „Carl Czerny” și la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: