Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Sebastian de la Insula Iubirii. Tânărul crede că ispitele nu îi vor afecta relația

Cine e Sebastian de la Insula Iubirii. Tânărul crede că ispitele nu îi vor afecta relația

Insula Iubirii a început să îi țină pe români cu sufletul la gură. Cristina și Sebastian sunt unul dintre cele cinci cupluri care au decis să își testeze dragostea la Insula Iubirii sezonul 6. Încă din primele două ediții au ieșit la iveală detalii despre povestea lor de iubire.

Cine e Sebastian de la Insula Iubirii

Sebastian Dascălu de la Insula iubirii 2022 are 25 de ani și locuiește în Brașov. Tânărul este antreprenor, însă își dorește să se orienteze către altceva pe viitor.

„Sebastian Dascălu mă numesc, am 25 de ani, sunt din Brașov și sunt antreprenor. Mă ocup cu închirierea apartamentelor în regim hotelier. E fain, îmi place să lucrez cu turiștii și să le ofer calitate când vin la mine. Nu e ceva ce vreau să fac constant, e ceva din ce îmi obțin o libertate financiară”, a dezvăluit Sebastian în emisiune.

Sebastian e sigur că ispitele nu îi vor afecta relația

Sebastian Dascălu a mărturisit că a venit la Insula iubirii, sezonul 6, ca să își testeze relația. Însă tânărul din Brașov este convins că ispitele nu îi vor afecta relația, iar el va pleca de pe insulă alături de Cristina.

”Suntem într-un punct al relației frumos, echilibrat. Suntem niște călători, nouă ne place să călătorim și ne înțelegem bine. Adică orice glumă proastă tot are un sens undeva. Ceea ce e foarte important într-o relație. Noi trăim în emoții constanți, ceea ce e foarte bine. Noi ne-am chinuit un pic să avem ceea ce avem acum. Chiar am lucrat pentru relația asta. Am trecut prin tot felul de lucruri, am făcut eforturi ca să ajungem să ne respectăm, să ne înțelegem teritoriile.

Eu unul nu am nicio idee despre ce o să se întâmple aici și nici nu o să îmi creez vreuna pentru că nu vreau să îmi creez o așteptare fără sens. Eu mă las purtat de val, de soare, de oameni. O cunosc destul de bine pe Cristina, nu cred că ar putea apărea ceva nou. Noi comunicăm destul de mult în relație.

După ce plecăm de pe Insula iubirii ne dorim să întemeiem o familie. Dorim să ne mutăm și împreună pentru că momentan stăm în mai multe locuri împreună și am zis că poate ar fi cazul să facem și pasul acesta”, așa a sunat doar o parte din declarațiile făcute Sebastian înainte de-a porni în aventura Insula Iubirii sezonul 6.

Cristina și Sebastian au trecut printr-o despărțire, dar ulterior au ales să se împace

„În cele două luni în care nu am fost cu Cristina am fost fericit de la un punct încolo. Pentru că, la început, eu când m-am despărțit de Cristina și mi-am dat demisia eram cel mai trist om. Știam că renunț la tot ce am ca să pot să mă regăsesc pe mine. Dacă nu mă regăsesc pe mine nu pot să am grijă sau să ofer atenție nimănui, inclusiv iubitei mele. Și am renunțat știind că poate nu o să mă mai întorc niciodată la ea, că poate nu o să mă ierte și n-o să mă înțeleagă. Dar m-a înțeles și a înțeles de ce am plecat”, a dezvăluit Sebastian, în ediția a doua a emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: