Redactia.ro
Home » Monden » Cine e tânărul cu Tourette, care i-a cucerit pe Chefi. Înjură în direct, fără să vrea

Cine e tânărul cu Tourette, care i-a cucerit pe Chefi. Înjură în direct, fără să vrea

Andrei Ungureanu, tânărul cu sindromul Tourette care a participat la iUmor, iată că a pășit și pe platoul emisiunii Chefi la Cuțite. Deși din cauza bolii sale a înjurat în direct fără să vrea, jurații l-au înțeles și au fost plăcut impresionați de preparatul său.

Cine e tânărul cu Tourette, care i-a cucerit pe Chefi. Înjură în direct, fără să vrea

Tânărul cu sindromul Tourette, care a participat la iUmor, Andrei Ungureanu,  a pășit și pe platoul Chefi la Cuțite. I-a impresionat pe jurați cu ciorba sa perișoare, dar și povestea sa de viață.

Andrei Ungureanu este originar din Miercurea-Ciuc și de la vârsta de șaseni părinții săi au conștientizat că are o boală bizară. L-au dus la doctor și așa s-a aflat că are sindromul Tourette. Boala se manifestă prin ticuri verbale, chiar și vulgare, spasme musculare sau mișcări incontrolabile. Acestea l-au pus în dificultate de-a lungul timpului pe Andrei, care a trebuit să îndure multe răutăți din partea celor care nu înțelegeau afecțiunea lui și-i interpretau greșit gesturile. Acum reușește să-și controleze sindromul și toate gesturile incontrolabile să le facă în avantajul său.

„Dacă am o lingură, și iau carne, aia nu o să mai fie carne, aia se duce. Vreo 10% din persoanele cu sindromul Tourette au și aceste ticuri verbale. O singură persoană am mai cunoscut cu acest sindrom și a fost dezastru. El imita ce ziceam eu și invers. Am fost judecat foarte mult, mai ales de către profesori și adulți, ei credeau că fac intenționat, ceea ce m-a făcut să urăsc școala. În clasa a 9-a m-am lăsat de școală, părinții au fost de acord. Am învățat să fac programare singur. Apoi am studiat și mi-am luat diploma în programare. Cumva mă ajută să îmi cresc încredere în sine. Eu în momentul în care țin un ou în mână îmi vine să îl arunc, sau să îl sparg, sau să îl strâng”, a povestit Andrei Ungureanu, printre acestea strecurându-se și câteva dintre ticurile sale unice.

Andrei Ungureanu: Mi-am înjurat și părinții, dar m-au înjurat și ei înapoi”

Andrei Ungureanu are și un umor aparte. Mărturisește că din cauza sindromului și-a înjurat și părinții, dar și aceștia la rândul lor i-au întors gestul. Andrei se ocupă în prezent de Youtube și Tik-Tok, dar înainte de a face acest lucru a lucrat într-un call center, unde discuta cu americani, deoarece ei cunosc mai bine boala.

„M-am obișnuit cu sindromul, ne înțelegem bine. Se manifestă în timp, m-am născut cu ticurile acestea. Am lucrat la call-center, făceam ca o cloșcă câteodată pe apel. Vorbeam cu persoane din Statele Unite sau din Anglia, iar ei știau ce înseamnă sindromul Tourette. Ăsta sunt eu, am momente când fac foarte urât, și uneori mai puțin urât. Am făcut puțină mizerie în bucătărie. Am și momente când pot să mă abțin, dar după ticurile vin mult mai urât. Acum fac YouTube și TikTok. Momentan mă descurc. Mi-am înjurat și părinții, dar m-au înjurat și ei înapoi”, a mai povestit Andrei Ungureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: