Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 al Românii au talent

Cine este Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 al Românii au talent

Ana Maria-Mărgean, castigatoarea romanii au talent

Sezonul 11 al Românii au talent a fost câștigat, vineri seară, de Ana-Maria Mărgean. Ea i-a impresionat pe jurați și telespectatori printr-un număr de ventrilocie, îmbinat cu muzică. Ana-Maria Mărgean are 11 ani și a plecat acasă cu trofeul și marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Cine este Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 al Românii au talent

Ana Maria-Mărgean, o adolescentă de doar 11 ani, este câștigătoarea sezonului 11 al Românii au talent. Numărul ei de ventrilocie a cucerit inimile publicului și al juraților. Drept dovadă, încă de la preselecții Ana-Maria Mărgean a impresionat, primind Golden Buzz din partea Andrei.

Fanii au năvălit pe facebook după ce Ana Maria Mărgean a câștigat Românii au talent 2021: 'E prima oară' - IMPACT

„În primul rând vreau să îi mulţumesc Andrei, că a apăsat Golden buzz-ul şi m-a trimis în semifinala şi telespectatorilor…..Să le mulţumesc profesorilor de canto, de ventrilocie, de actorie, prietenilor şi familiei. Vă mulţumesc”, a spus adolescenta în finala Românii au talent, după ce a aflat că ea este câștigătoarea sezonului cu numărul 11, transmit stirileprotv.ro

Cum s-a apucat de ventrilocie Ana-Maria Mărgean

Ana-Maria Mărgean s-a apucat de ventrilocie în urmă cu doi ani. A descoperit acest tip de artă teatrală pe youtube. Iar de atunci, s-a îndrăgostit iremediabial și părinții observându-i și talentul muzical, au înscris-o la cursuri de canto. În ceea ce o privește pe păpușa Lizzie, „colega” ei de scenă, a primit-o cadou anul trecut. De altfel, până să participe la Românii au talent, tânăra nu a mai urcat niciodată pe o scenă.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto”, a spus Ana-Maria la „Românii au talent”.

Cine este, de fapt, Ana Maria Margean! S-a aflat adevarul despre castigatoarea Romanii au talent 2021, sezonul 11 - Stiri de ultima ora, ultimele stiri din Romania, breaking news

Florin Călinescu i-a prevestit marele premiu din acest sezon încă de la preselecții. „Am senzația că am văzut și câștigătorul sezonului 11. Ești de departe cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut”, a spus Florin Călinescu.

În finala sezonului 11 al Românii au talent, GIM s-a situat pe locul al doilea, iar locul al treilea a fos ocupat de Art of Robots. Aceștia din urmă au primit premiul de originalitate și au plecat acasă cu o sumă în valoare de 10.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: