Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Andra Barangă de la Românii au Talent 2024? Tânăra de 20 de ani i-a ridicat în picioare pe jurați cu vocea ei divină

Cine este Andra Barangă de la Românii au Talent 2024? Tânăra de 20 de ani i-a ridicat în picioare pe jurați cu vocea ei divină

Cine este Andra Barangă de la Românii au Talent 2024? Tânăra de 20 de ani i-a ridicat în picioare pe jurați cu vocea ei divină

La doar 20 de ani, această tânără din Năvodari, județul Constanța, a impresionat atât jurații, cât și publicul „Românii au talent” cu talentul său muzical și cu o interpretare remarcabilă a piesei „Jocul Țambalelor” a celebrei Aura Urziceanu. Iată detaliile!

Cine este Andra Barangă de la Românii au Talent 2024

Andra nu este doar o apariție nouă pe scena României, ci face parte dintr-o familie cu adânci rădăcini muzicale. Tatăl și fratele ei, Dorinel și Costel Cutiuță, au fost semifinaliști în ediția din 2021 a aceleiași emisiuni, demonstrând că pasiunea pentru muzică curge din sângele lor. Astfel, Andra a crescut într-un mediu în care muzica a fost mereu o prezență constantă, iar acest lucru s-a reflectat în dezvoltarea ei artistică.

Momentul în care Andra a pășit pe scenă la Românii au Talent 2024 a fost unul plin de emoție și încredere. Cu o voce plină de expresivitate și o prezență scenică captivantă, tânăra a reușit să capteze atenția publicului și a juraților încă de la început. Interpretarea sa impresionantă a melodiei „Jocul Țambalelor” a adus un omagiu muzicii românești și a demonstrat abilitățile vocale excepționale ale Andrei.

Andi Moisescu: Cu cine avem onoarea?
Andra Barangă: Eu sunt Andra Maria Barangă, sunt din Năvodari, județul Constanța, și am 20 de ani.
Andi Moisescu: Ți-ai descoperit pasiunile până la vârsta asta?
Andra Barangă: Făcând parte dintr-o familie de muzicieni, pot să spun că da.
Andi Moisescu: Cine sunt mama, tata?
Andra Barangă: Vă pot spune despre tatăl și fratele meu, în primul rând, ca să încep așa cu o amintire. Au fost semifinaliști la Românii au Talent. Este vorba de băieții cu acordeoanele, Dorinel și Costel Cutiuță. Muzica pentru mine este ceva divin, o iubesc din tot sufletul și nu mă văd făcând altceva.”, a spus tânăra. 

Tânăra de 20 de ani i-a ridicat în picioare pe jurați cu vocea ei divină

Reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. Jurații au rămas uimiți de talentul și de pasiunea pe care Andra le-a demonstrat pe scenă. Cuvintele de laudă venite din partea lor au confirmat că tânăra are un potențial uriaș și că este pregătită să facă pași mari în lumea muzicală.

„Ne-ai adus aminte de uriașa voce Aura Urziceanu, de care ne este în permanență dor. Ai fără doar și poate o voce foarte plăcută, foarte frumoasă. Așchia nu a sărit deloc departe de trunchi, e acolo. Are tot ceea ce îi trebuie ca să facă pași înainte în direcția asta. Ai făcut senzație în seara asta, la Românii au Talent.”, , a spus Andi Moisescu. 

„Suntem bucuroși și onorați să avem o asemenea voce în concurs. Bravo! Frumos!”, a spus Andra, la Românii au Talent 2024.

„Andra, trebuie să îți spun că și mie îmi place muzica ușoară românească și încă o mai ascult. Tu ai venit, în seara asta, la Românii au Talent și ne-ai cântat diamantul de pe coroana muzicii românești în ceea ce privește voci feminine. Eu sunt curios ce găsești mai greu data viitoare.”, a spus Mihai Bobonete, după momentul concurentei.

Sursa foto: Captură ecran

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: