Redactia.ro
Home » Monden » Maya Giotea, fetiţa cu vocea celebrei Whitney Houston, a impresionat la „Românii au talent” VIDEO

Maya Giotea, fetiţa cu vocea celebrei Whitney Houston, a impresionat la „Românii au talent” VIDEO

Maya Giotea, fetiţa cu vocea celebrei Whitney Houston, a impresionat la „Românii au talent” VIDEO

Un moment magic a avut loc la „Românii au talent”,  când o tânără din Timișoara, Maya Giotea, a pășit pe scenă. La doar 13 ani, Maya a captat atenția publicului și a juriului prin talentul ei muzical uluitor și curajul de a interpreta o melodie iconică a lui Whitney Houston, „I Have Nothing”.

Maya Giotea, fetiţa cu vocea celebrei Whitney Houston, a impresionat la „Românii au talent”

Înainte de a începe interpretarea sa, Maya și-a împărtășit pasiunea pentru muzică și emoțiile legate de momentul pe scena concursului. Alegerea unei piese atât de dificile ar fi intimidat pe mulți, dar pentru Maya, aceasta a fost o oportunitate de a-și demonstra determinarea și talentul.

Juriul, alcătuit din personalități remarcabile ale industriei muzicale și artistice românești, nu a putut să nu remarce performanța sa uluitoare. Andra a subliniat frumusețea vocii Mayei și curajul ei de a aborda o melodie atât de complexă la o vârstă fragedă. Însă, mai mult decât talentul vocal, Andi Moisescu și Dragoș Bucur au subliniat importanța învățării din greșeli și încurajarea tinerei talente să își urmeze visurile cu determinare și curaj.

„Eu îți mărturisesc că la 7 ani am cântat pentru prima oară versurile acestei melodii. Ăsta e motivul pentru care m-am emoționat atât de tare. E o melodie foarte grea și mă bucur că în sufletul tău țintești sus și asta înseamnă multă muncă”, a spus Andra.

Dragoș Bucur: „La vârsta asta încearcă să riști cât  mai mult”

În ciuda unei glume jucate de Dragoș Bucur, care a spus „Nu” la votul pentru Maya, tânăra artistă a reușit să impresioneze întreaga sală cu pasiunea și talentul ei. Mesajul transmis de juriu și susținerea primită de la public au subliniat faptul că vârsta nu este un obstacol atunci când urmărești pasiunea și că greșelile sunt doar pietre de temelie ale succesului.

„Am auzit exact ce ai auzit și tu, Andra. Vreau să-i confirm Mayei că greșelile sunt bune și că nu trebuie să ne temem să greșim. Educația pe care am primit-o eu spunea că nu e bine să te faci de rușine, să greșești. Doar așa poți face pași înainte, făcând greșeli”, a completat și Andi Moisescu.

„La vârsta asta poți să greșești. Da, la vârsta asta ti se permite. O să crești și o să vină toți în  jurul tău să-ți zică să nu faci, să nu greșești. Asa e societatea, la școală, la serviciu: să nu riști. Să știi, la vârsta asta încearcă să riști cât  mai mult, fă ce-ți place să faci”, a spus și Dragoș Bucur.

 

Sursa foto: Captură ecran VIDEO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: