Redactia.ro
Home » TV » Cine este Andreea Oprică de la Puterea Dragostei. Concurenta de la Kanal D a fost la un pas de eliminare

Cine este Andreea Oprică de la Puterea Dragostei. Concurenta de la Kanal D a fost la un pas de eliminare

GALERIE FOTO (4) Cine este Andreea Oprică de la Puterea Dragostei. Concurenta de la Kanal D a fost la un pas de eliminare

Cine este Andreea Oprică de la Puterea Dragostei. Concurenta de la Kanal D a fost la un pas de eliminare. Din cauza persoanlității sale puternice și temperamentului vulcanic, Andreea a intrat în conflic cu aproape toți concurenții din casă. Având deja două cartonașe galbene, la următoarea abatere riscă eliminarea.

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei are 31 de ani și deține o agenție de modele. Când era mică își dorea să devină designer și doctoriță. Așa a ajuns să facă o școală de asistente medicale și și-a deschis propria agenție. Bruneta a declarat că mama sa este singura persoană din viața ei cu care are îndredere să discute absolut orice. Cel mai fericită este atunci când își vede familia bine. Cel mai mare vis al său este să simtă ”iubirea aia pură”. Se simte recunoscătoare pentru tot ce are și îi mulțumește lui Dumnezeu. Andreea a declarat că oamenii din jurul său își fac o impresie greșită despre ea la prima vedere. Mai toți o consideră rea, însă aceasta este doar o ”mască”, spunea concurenta.

Cine este Andreea Oprică de la Puterea Dragostei. Concurenta de la Kanal D a fost la un pas de eliminare

Se pare că a făcut și nebunii mai mari în viața ei. Andreea Opriță a spus că cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut în toată viața ei a fost să fugă de acasă și să se certe cu părinții pentru o fostă iubire. Întrebată care sunt primele trei dorințe cele mai de preț pe care le are, bruneta a răspus că prima sa dorință este să fie iubită de cine vrea ea, a doua dorință este să-și construiască familia ideală la care visează de multă vreme, iar a treia sa dorință este bineîntețeles referitoare la persoanele cele mai dragi din viața ei cărora le dorește multă sănătate.

De când a intrat pentru 14 zile în carantină alături de Andy s-a scris că ar fi fost eliminată. O fană de-a sa i-a lăsat un comentariu pe instagram la una dintre pozele sale sexy în care o felicita pentru că a părăsit ”mahalaua”, cum că Andreea nu ar avea ce să caute acolo și că ea este cea mai tare. Se pare că brutenei nu i-au plăcut vorbele fanei și i-a lăsat un comentariu sugestiv: ”ia ciocu mic și marș la block tu”, au fost vorbele ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: