Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Andrei Onofrei, reporterul de la Survivor 2022, şi cum a ajuns de la „Trăsniţii” (Prima TV) la Pro TV

Cine este Andrei Onofrei, reporterul de la Survivor 2022, şi cum a ajuns de la „Trăsniţii” (Prima TV) la Pro TV

andrei onofrei survivor 2022

Andrei Onofrei, fost actor în serialul „Trăsniții” de la Prima TV, și-a dorit să participe în calitate de concurent la reality-showul de la Pro TV, însă a ajuns acolo pe o altă poziție specială, cea de reporter.

Tânărul s-a prezentat la preselecții pentru că își dorea să facă parte din acest reality-show, dar a fost ales ca să fie reporter pentru „Survivor România 2022”, de la Pro TV.

La „Trăsniţii”, era personajul care se uita cruciş

Andrei Onofrei făcea de toate și era un om foarte muncitor, având un rol special în serialul „Trăsniţii”, de la Prima TV. El interpreta rolul tipului care se uita mereu cruciș. Personajul său apărea de niciunde, murdar de funingine pe față, fiind agent sub acoperire. Acesta a jucat și cu Grig Chiroiu, producătorul peliculei, o perioadă.

Era Paliu, agent sub acoperire, un tip foarte de treabă, foarte muncitor cu care am colaborat foarte multă vreme pentru serialul Trăsniții. Sper să se descurce acolo”, a declarat Grig Chiroiu despre Andrei Onofrei.

Este logodit cu o reporteriţă

Se pare că Andrei este și scenarist, a avut o mulțime de proiecte în media și a mai jucat și în piese de teatru sau în diferite scenete pentru rețelele de socializare.

Din CV-ul lui vă mai spunem că este logodit cu Alexandra Lepădatu, a fost reporter pe la mai multe emisiuni de televiziune, deci are multă experiență și a fost și model o perioadă.

Andrei a mărturisit că „m-am înscris ca și concurent, am fost la casting și am ajuns reporter. Cam așa a fost. Este super mișto experiență pentru că practic trăiești cu ei zi de zi. Acum momentan este ok, nu e așa cald, însă mai spre vară va fi mai nasol din câte am auzit”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: