Redactia.ro
Home » Știri » Cine este bărbatul accidentat mortal de Monica Odagiu. Bărbatul fusese concediat chiar înainte de tragedie

Cine este bărbatul accidentat mortal de Monica Odagiu. Bărbatul fusese concediat chiar înainte de tragedie

Cine este bărbatul accidentat mortal de Monica Odagiu. Bărbatul fusese concediat chiar înainte de tragedie

Tot mai multe detalii importante despre accidentul provocat de Monica Odagiu ies la iveală. Ancheta continuă, dar camerele de filmat și anumite surse scot la iveală dovezi care contează. S-a aflat acum cine este bărbatul lovit mortal de actriță, dar și faptul că fusese dat afară de la serviciu înainte de a avea loc tragedia.

Cine a fost victima accidentului provocat de Monica Odagiu

Monica Odagiu trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Actrița spune că este în stare de șoc și nu își poate reveni după ce a călcat mortal un om. Se știe încă de la început că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, dar au mai ieșit la iveală și alte detalii importante.

Potrivit unor surse România TV, victima din accidentul produs de Monica Odagiu avea 33 de ani, deși la început se spunea că este în vârstă de 35. Informația care schimbă tot este cea conform căreia acesta fusese dat afară de la serviciu chiar cu puțin timp înainte de a se produce tragedia care i-a adus moartea.

În urma imaginilor cu accidentul, polițiștii vor trebui să stabilească exact cauza celor întâmplate. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi arată cum bărbatul a ajuns sub roțile mașinii conduce de actriță, dar rămâne de văzut dacă a fost vorba despre o sinucidere sau doar despre neatenție.

Anchetatorii iau în calcul atât sinuciderea, dar și ideea cum că bărbatul s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut în fața mașinii. Din declarațiile Monicăi, ea nu ar mai fi putut evita tragedia, pentru că tânărul s-a aruncat direct în fața ei. A fost resucitat minute în șir, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, transmite Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: