Redactia.ro
Home » Monden » Cine este bărbatul misterios cu care Ana Maria Barnoschi se mărită + ce inel minunat a primit vedeta de la Kanal D

Cine este bărbatul misterios cu care Ana Maria Barnoschi se mărită + ce inel minunat a primit vedeta de la Kanal D

Ana Maria Barnoschi se mărită. Frumoasa prezentatoare TV de la Kanal D a făcut chiar ea anunţul, pe Instagram. Vedeta s-a afişat cu inelul de logodnă şi a ţinut să împărtăşească momentele deosebite pe care le trăieşte.

Totuşi, cine este logodnicul Anei Maria? E un bărbat misterios, alături de care tânăra şi-a refăcut viaţa, după o despărţire dureroasă de „fostul”.

Cerută de soţie în Santorini

Vedeta de la Kanal D şi-a găsit liniştea în braţele lui Vlad, bărbatul care îşi doreşte să o ducă în faţa altarului. Relaţia a decurs normal, fără să „ardă” etapele, iar acum cei doi sunt siguri că vor să-şi petreacă împreună restul zilelor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Maria Barnoschi (@ambarnoschi)

Tânăra a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini cu inelul de logodnă, dar şi un mesaj emoţionant care să descrie perfect momentul. „Există magie în aceste momente!”, a scris Ana Maria în dreptul fotografiei. Cererea a fost făcută într-un loc de vis, mai exact în Santorini.

Acum, şatena este fericită, dar a trăit şi clipe dureroase, când a fost înşelată.

Am fost înșelată. Nu cred că aspectul fizic este direcția după care trebuie să ne luăm în treaba asta cu înșelatul. Este vorba despre relația pe care am avut-o cu un băiat timp de mai mulți ani, locuiam împreună.

Nu dau din casă cum am aflat toate lucrurile, ideea e că am început să bănuiesc, după care am început să mă interesez, după care am și fost contactată de anumite domnișoare”, povestea fata în urmă cu ceva timp.

Asistenta TV are râsul contagios

Mulți telespectatori au crezut inițial că nu este râsul ei natural, ci este o banda de efect, așa cum se întâmplă în cazul unor show-uri de divertisment.

Foarte mulți au crezut că este vorba despre o banda, că da cineva play și eu doar imit. Auzisem atunci tot felul de chestii de genul. Când rad cu pfta și din tot sufletul, e că o criza. Sirena de la ambulanta, alarma de pompieri, sinele de la tren…am auzit tot felul.

Nu am avut vreun rol greu de interpretat pentru că în toate m-am simțit foarte bine, nu am făcut niciun curs de actorie. E totul natural. A fost lucrul care m-a departajat de celelalte concurente de la casting.

Nu am mai văzut pe nimeni când m-am dus. M-au întrebat câteva lucruri despre mine, am spus un banc și trebuia să rad. Au ras și cei din camera alăturată și se auzea pe filmare”, a spus Ana Maria Barnoschi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: