Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Cosmin Prelipceanu. Motivul pentru care nu va mai apărea în emisiunea sa de la Digi 24. Situație inedită

Cine este Cosmin Prelipceanu. Motivul pentru care nu va mai apărea în emisiunea sa de la Digi 24. Situație inedită

Cosmin Prelipceanu emisiune

Realizatorul emisiunii „Jurnalului de Seară” de la Digi24, Cosmin Prelipceanu a anunțat că va lipsi o perioadă de timp de la pupitrul știrilor. Jurnalistul a suferit un accident în weekend, iar recuperarea va dura mai mult timp.

Jurnalistul Cosmin Prelipceanu va lipsi de la pupitrul știrilor

Cosmin Prelipceanu, realizatorul emisiunii „Jurnalului de Seară” de la Digi24, a anunțat într-o intervenție telefonică pe care a avut-o cu Claudia Pândaru, care îi ține locul în emisiune.

Prezentatorul a declarat că a suferit un accident în weekend, iar perioada de covalescență s-ar putea să fie destul de lungă, dar va fi disponibil ori de câte ori va fi nevoie să comenteze telefonic la Digi24 subiectele importante ale zilei.

Doctori buni, au avut grijă de mine, dar recuperarea continuă, sunt pe mâini bune, când mă lasă doctorul, mă întorc”, a promis Cosmin Prelipceanu.

Jurnalistul nu a oferit mai multe informații despre accidentul pe l-a suferit în weekend.

Cosmin Prelipceanu prezintă de ani buni Jurnalul de știri la Digi24 și este în continuare în boardul editorial al Digi24, împreună cu Anca Mireanu, Mihai Dinei și Dumitru Rahău.

Scandalul dintre CTP și Cosmin Prelipceanu

Anul trecut, Cristian Tudor Popescu anunța că va înceta să mai apară în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, așa cum au fost obișnuiți telespectatorii în ultimii cinci ani.

Ultima apariția a lui CTP în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu s-a terminat cu ceartă, jurnalistul fiind nemulțumit de felul în care Prelipceanu a moderat emisiunea în care primarul Capitalei, GAbriela Vrânceanu Firea a fost invitată.

Indignat, Cristian Tudor Popeascu a avertizat că nu va mai colabora cu postul de televiziune Digi24 daca va mai vedea emisiuni de genul.

„Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund „pudic” într-un unghi de ecran aproape ilizibil. Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24″, a scris CTP pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: