Redactia.ro
Home » Știri » Cine este criminalul care și-a ucis concubina și fiul vitreg în curtea bisericii! Bărbatul a apărut într-o emisiune TV

Cine este criminalul care și-a ucis concubina și fiul vitreg în curtea bisericii! Bărbatul a apărut într-o emisiune TV

Cine este criminalul care și-a ucis concubina și fiul vitreg în curtea bisericii! Bărbatul a apărut într-o emisiune TV

O femeie și fiul ei de 15 ani au fost uciși în curtea bisericii din Drăghici, Argeș. Agresorul, care este chiar soțul femeii, a apărut într-o emisiune TV. 

Cine este criminalul care și-a ucis concubina și fiul vitreg în curtea bisericii! Bărbatul a apărut într-o emisiune TV

Inspectoratul de Poliție Argeș a anunțat că a primit sesizarea, duminică, că un bărbat și-a agresat partenera și pe fiul ei de 15 ani, în curtea unei biserici din satul Drăghici, comuna Mihăiești, județul Argeș. Bărbatul le-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul, atât femeii cât și fiului ei. Ambele victime au murit, transmite IPJ Argeș.

După ce a comis fapta îngrozitoare, bărbatul a încercat să se sinucidă, însă a fost oprit/imobilizat de către polițiști. Acesta se află în prezent internat la spital, a transmis Digi24.

Acum, după ce tragedia a avut loc, se pare că ies la iveală mai multe detalii despre Irinel, criminalul care și-a ucis concubina și fiul vitreg în curtea bisericii. Din primele informații, bărbatul ar fi apărut în urmă cu câteva luni într-o emisiune de la Antena 1. Acesta venise alături de iubita sa pe care o acuza de infidelitate.

Inculpatul era acuzat în show-ul ”Acces Direct” că este violent și impulsiv, el negând vehement că ar fi lovit-o vreodată pe femeia cu care avea o relație. Irinel susținea în luna ianuarie a acestui an că o iubește pe cea de lângă el, dar credea că ea nu îi este fidelă. Ramona, care a fost ucisă cu sânge rece de concubinul ei în Mihăiești, declara în urmă cu patru luni că stă cu forța în relația cu Irinel. Femeia susținea că îi este teamă pentru viața ei și a fiului în vârstă de 15 ani, provenind dintr-o legătură anterioară.

Criminalul din Argeș, prezent în studioul unei emisiuni TV. Este cercetat pentru crimă dublă
Prezent în emisiunea Acces Direct, Irinel declara că o cunoaște pe concubina sa de mai bine de 17 ani, însă drumurile lor s-au reîntâlnit recent. Cei doi erau împreună de aproximativ 4 luni, criminalul din Argeș susținând că nu este o fire agresivă.

Cu toate acestea bărbatul spunea că nu acceptă să fie înșelat și că va face același lucru dacă va afla asta din partea concubinei. Irinel nu s-a oprit aici cu declarațiile și chiar a spus că este gata să ajungă la pușcărie, pe ea băgând-o în pământ.

”De patru luni de când am început relația ne certăm din gelozii. Ea mi-a zis că stă cu mine, dar viața și-o face cu cine îi este drag. Și am văzut la ea niște lucruri care par că m-a înșelat. Nu am dat în ea, dar este foarte rea, însă eu o iubesc. Vreau la detectorul de minciuni ca să vedem cum este situație, dacă mă înșală sau o înșel”, mărturisea Irinel în cadrul emisiunii moderate de Mirela Vaida.

Ce se va întâmăpla cu criminalul din județul Argeș

De altfel, Ramona spunea că se simte captivă în relația amoroasă în care stătea cu teamă. Femeia nu avea voie să aibă niciun fel de legătură cu oamenii din jurul ei și nici nu avea acces la telefonul mobil. Mai mult decât atât, femeia ucisă cu sânge rece declara că partenerul ei de viață este o persoană foarte rea, geloasă și agresivă din punct de vedere fizic. Nu de puține ori ar fi bătut-o, deși spunea că o iubește.

”Este dur, răutăcios, ursuz, a fost agresiv fizic. Mi-a spart și capul și apoi mi-a zis că pe mine mă bagă în mormânt și pe el în pușcărie. Eu nu știu dacă l-am iubit vreodată, dar stau lângă el cu forța. Nu am voie să vorbesc cu nimeni, nu am voie să am credit pe telefon, nici nu mai lucrez tot din gelozie, iar el dă banii din casă familiei lui”, povestea femeia în urmă cu câteva luni.

Din păcate, duminică, 16 mai, a omorât-o pe femeia pe care o iubea. Irinel l-a ucis și pe fiul său vitreg, fiind imobilizat de oamenii legii la scurt timp după ce a săvârșit crima dublă. Bărbatul i-a ucis pe cei doi în urma unui scandal conjugal. Mai întâi, el a atacat-o pe femeie cu un cuțit și i-a tăiat gâtul, apoi l-a înjunghiat pe fiul acesteia care intervenise în conflict.

Agresorul a încercat să se sinucidă prin înjunghiere, însă a fost dus la spital unde a intrat direct în sala de operație. Starea lui de sănătate este una foarte gravă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: