Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf. Cu ce bărbați faimoși din showbiz a fost cuplată

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf. Cu ce bărbați faimoși din showbiz a fost cuplată

GALERIE FOTO (6) Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf. În ultima periodă s-a zvonit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecmpf divorțează după 12 ani de relație. De asemenea, cârcotașii au declarat că antrenorul ar avea o amantă de 8 ani, pe nume Florentina Raiciu. Cine este aceasta și cu bărbați din showbiz a fost surprinsă?

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf. Cu ce bărbați faimoși din showbiz a fost cuplată

Cine este Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf. După ce s-a vehiculat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, impresara a declarat în nenumărate rânduri că relația lor este la fel ca la început și că nu se pune problema unui divorț. Totodată, s-a zvonit în presă că antrenorul ar avea o amantă de mai bine de 8 ani. Presupusa amantă se numește Florentina Raiciu, fiind considerată în urmă cu ceva timp, una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc.

Florentina, în vârstă de 32 de ani, este fost model Playboy, iar acum are propria afacere. Blondina și-a deschis un salon de înfrumusețare în București, dar și o afacere deschisă împreună cu mama ei. Florentina Ana-Maria Raiciu a devenit cunoscută după ce a pozat de cinci ori în Playboy, sucindu-le mințile bărbaților cu formele sale de perfecte. De asemenea, blondina și-a făcut apariția în mai multe producții TV, acest lucru aducându-i o oarecare notorietate.

În 2018, Florentina Raiciu a avut o relație cu Adrian Cristea, antrenor de fitness care are grijă de siluetele mai multor vedete din România. Relația celor doi nu a rezistat mult, motiv pentru care au decis să se despartă. Aceasta a mai fost surprinsă în compania mai multor bărbați celebri din showbiz, printre care și Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar.

Ce studii are Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe

Florentina Raiciu a absolvit Facultatea de Psihologie, dar a renunțat să trateze pacienți pentru se lansa în showbiz. Blondina a prezentat vremea în Libertatea, după care a fost asistentă tv la Neatza cu Răzvan și Dani. “Să prezint «Vremea» în Libertatea este, pentru mine, un vis împlinit. Sper ca toamna pe care o voi anunţa zi de zi să fie una frumoasă, caldă şi bogată pentru fiecare dintre noi, iar ploile să stea departe de noi”, declara Florentina în urmă cu câțiva ani.

Tot ea declara la acea vreme că este pasionată de înot și echitație, iar de câte ori are ocazia le practică. De asemenea, blondina adoră să șofeze, iar visul ei era să conducă un bolid roșu, italian.

Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria Prodan a declarat în nenumărate rânduri că nu divorțează de Laurențiu Reghecampf și că subiectul cu amanta a pornit de la Gigi Becali. Recent, impresara a vorbit despre presupusa amantă a soțului său, menționând că între Reghe și orice altă femeie nu ar exista nicio legătură. „Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut (n.r – declarațiile conform cărora Ana și Reghe ar avea relații extraconjungale). Când a spus de Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan si Reghe

De asemenea, sexy impresara a spus că nu o cunoaște pe Florentina Raiciu.„N-am văzut-o în viața mea pe femeia asta, nu m-a văzut în viața ei, nu am primit un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să ne distrugă, n-a făcut decât să-și facă un păcat. Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat în oraș, când întreba toată lumea cine e. Habar n-am cum arată. Am intrat pe Google și ne-am uitat cine e”, a mai spus sotia lui Reghe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: