Redactia.ro
Home » Monden » Cine este frumoasa Ada Dumitru, fiica necunoscută a lui Bebe Cotimanis. Fata participă la Survivor 2023

Cine este frumoasa Ada Dumitru, fiica necunoscută a lui Bebe Cotimanis. Fata participă la Survivor 2023

Actorul Bebe Cotimanis are o fiică vitregă pe care nu mulţi o cunosc. Ea se numeşte Ada Dumitru, are 26 de ani, şi va participa la Survivor 2023.

Până acum, tânăra n-a mai apărut în show-uri de televiziune.

Fiica lui Cotimanis e şi ea actriţă

Ada Dumitru este actriță de meserie. Ea lucrează la Teatrul Alexandru Davila din Pitești și pentru meseria de actor a fost pregătită și de Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman.

Frumoasa fiică vitregă a lui Cotimanis a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, în anul 2017. Debutul pe scenă la avut chiar de la vârsta de 15 ani.

Ea a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, în anul 2017, iar debutul l-a avut chiar încă de la vârsta de 15 ani. Mama ei e Iulia Dumitru, iar tatăl vitreg e actorul Bebe Cotimanis, care are o relație de ani de zile cu mama ei, dar nu s-au căsătorit încă.

Ce sfaturi i-a dat tatăl ei?

Ce fel de relaţie are Ada Dumitru cu Bebe Cotimanis? Fata spune că e legată de o prietenie de tatăl său vitreg.

E un soi de relație tată-fiică, uneori îmi mai scapă câte un „tata” pentru că el e foarte patern, foarte atent. În același timp e și o prietenie între mine și Bebe, suntem foarte similari, ne înțelegem foarte bine.

Eu sunt mai din mahala! Dacă îmi ies din pepeni, fac urât. Fac urât dacă mi se pune pata. Mama mi-a zis să nu înjur, să nu vorbesc urât că lumea de la televizor nu știe că eu sunt o fată educată. Bebe, tot cu ‘să nu înjuri!’ m-a luat”, a povestit Ada.

Survivor 2023 va începe luni, 9 ianuarie. Din echipa Faimoșilor fac parte: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, cântăreți, Ionuț Iftimoaie, fost kickboxer, Sebastian Dobrincu, tânăr antreprenor, Remus Boroiu, antrenor de fitness, Jorge, cântăreț și prezentator TV, Ștefania Stănilă, fostă gimnastă, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, antreprenor și vedetă social media, dar și Vica Blochina, fostă prezentatoare TV și amantă a lui Victor Pițurcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: