Redactia.ro
Home » Sport » Cine este iubita jucătorului de tenis, Dominic Thiem

Cine este iubita jucătorului de tenis, Dominic Thiem

GALERIE FOTO (7) Dominic Thiem, Dominic Thiem iubita, ATP,

Unul dintre cei mai râvniți burlaci, Dominic Thiem a recunoscut că este într-o relație cu o acrobată la circ.

De ceva vreme au existat zvonuri că jucătorul de tenis austriac ar avea o relație cu Lili Paul Roncalli, acrobată la circ din Germania. O perioadă cei doi au decis să-și ascundă relația, dar acum s-au afișat împreună. Au postat în același timp câte o fotografie împreună. Campionul de la US Open are 27 de ani, în timp ce iubita sa are 22 de ani. Tatăl brunetei este cofondator al circului Roncalli. Tot aici lucrează și mama și frații fetei. Tânărul jucător de tenis a încheiat relația cu fosta sa iubită, Kristina Mladenovic în 2019, după doi ani petrecuți împreună. De atunci nu s-a mai afișat cu nimeni.

Dominic Thiem, locul în 3 ATP

Chiar dacă 2020 a fost un an atipic pentru toți sportivii, austriacului i-a mers destul de bine. La finalul sezonului a fost pe locul 3 în clasamentul ATP. A câștigat turneul de Grand Slam de la US Open și a jucat finala Turneului Campionilor, pe care a pierdut-o însă, în fața lui Daniil Medvedev. Și în 2019, austriacul a reușit să ajungă în aceeași fază a renumitului turneu. Dominic Thiem are în palmares 17 titluri, și a disputat 3 finale de Grand Slam. El este antrenat de fostul mare jucător, Nicolás Massú din 2019.

„Sunt sigur de faptul că titlul câștigat de Dominic Thiem va schimba multe în mintea lui în viitor, ar putea schimba rezultatul final al meciurilor mari de pe cele mai importante arene din lume, în fața jucătorilor care au intrat în istorie. Finala de la US Open a demonstrat cât de mult îi pasă, cât de important a fost pentru el. Acum, că a câștigat, simt că a scăpat de presiune. Cred că va fi foarte periculos în fața lui Federer, Nadal și Djokovic la turneele de Grand Slam care urmează”, a declarat Patrick Mouratoglou, după victoria de la US Open, conform Eurosport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: