Redactia.ro
Home » Sport » Thiem regretă că a participat la Adria Tour! „Nu trebuia să joc”

Thiem regretă că a participat la Adria Tour! „Nu trebuia să joc”

Dominic Thiem, Novak Djokovic,

Nu au ținut cont de reguli și s-au îmbolnăvit. Este cazul mai multor jucători de tenis care au participat la turneul Adria Tour, organizat de Novak Djokovic.

Austriacul, Dominic Thiem a fost printre cei care s-au infectat cu COVID-19, după ce a jucat la turneul organizat în Serbia şi Croaţia. Acum, jucătorul de tenis a declarat că regretă și îi pare rău că nu și-a luat toate măsurile de protecție.
„Sper că am învăţat cu toţii din aceste greşeli. Am mers la Belgrad în timpul izolării şi brusc situaţia a revenit la normal. Nimeni nu a încălcat legea, dar am pierdut legătura cu realitatea. Am văzut toată euforia copiilor şi fanilor. Ne-am lăsat ispitiţi de acest lucru, în timp ce uitam să menţinem toate regulile de distanţare. A fost o greşeală uriaşă”, a declarat austriacul.

8 perrsoane s-au infectat la turneul lui Djokovic

Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Grigor Dimitrov, Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată, şi Novak Djokovic şi soţia sa, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.
Djokovic a dorit să organizeze un turneu demonstrativ în Balcani. Banii obținuți urmau să fie donați în scopuri caritabile. În plus, liderul mondial a declarat că a dorit să le dea șansa colegilor săi de a juca și a încerca să revină la normal. Din păcate în Croaţia și Serbia măsurile impuse nu sunt foarte dure. Distanțarea nu este obligatorie și nici purtatul măștii. În plus turneul s-a jucat și cu spectatori în tribune. Mai mult, aproape în fiecare zi a turneului, jucătorii s-au distrat noaptea în club, s-au îmbrâțișat, sau au participat la diferite ale acțiuni caritabile. După ce s-a întâmplat la Adria Tour lumea tenisului s-a împărțit în două. Unii i-au luat apărarea liderului mondial, alții, cei mai mulți l-au arătat cu degetul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: