Redactia.ro
Home » Sport » Djokovic e arătat cu degetul! ATP reacționează!

Djokovic e arătat cu degetul! ATP reacționează!

coronavirus, Novak Djokovic

Al treilea jucător de tenis care a participat la turneul organizat de Djokovic a anunțat că este bolnav. Viktor Troicki și soția sa au fost testași pozitiv cu COVID-19.

Lumea tenisului arată cu degetul spre Novak Djokovic. Trei jucători care au participat la circuitul organizat de el s-au îmbolnăvit. Grigor Dimitrov a fost primul infectat. A urmat Borna Coric, iar acum Viktor Troicki.

„Este adevărat că eu şi soţia mea am fost testaţi pozitiv. Ea a fost testată vineri şi după ce am aflat că rezultatul este pozitiv, duminică am fost testaţi şi eu şi fiica mea.Fiica mea a fost testată negativ, în timp ce eu şi soţia mea am fost testaţi pozitiv”, a declarat Viktor Troicki.

Mai mulți jucători din curcuitul profesionist îl atacă pe Djokovic. Asta după ce la turneele sale nu au fost respectate regulile impuse. Pe lângă faptul că în tribune au fost spectatori, sportivii au petrecut în fiecare seară în club, după meciuri.

„A fost o decizie absurdă când s-a hotărât organizarea acestei competiții. Vă urez sănătate, băieți! Dar asta se petrece când ignori toate protocoalele. Această boală nu este o glumă”, a scris pe Twitter Nick Kyrgios.

„Trebuie să fii conştient de cine eşti şi de faptul că trebuie să dai un exemplu”, a spus Patrick McEnroe, fost jucător de tenis, care s-a recuperat după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.

Ce a decis ATP după Adria Tour

Reprezentanții ATP anunță că vor ajusta toate protocoalele legate de pandemia de coronavirus, mai ales după dezastrul de la Adria Tour.

„Trebuie să fim foarte atenţi, deoarece şi cu măsuri extreme putem ajunge să avem teste cu rezultate pozitive. Nu e nevoie ca jucătorii să se îmbrăţişeze ca să contracteze virusul, deci cu toţii suntem expuşi riscului. E ca şi când le spui copiilor să poarte cască atunci când se urcă pe bicicletă. Ei spun ‘nu, nu, nu’, se urcă, cad, iar apoi poartă cască. Acum ştim că virusul se poate transmite foarte rapid, aşa că vom fi şi mai atenţi”, a declarat directorul ATP, Andrea Gaudenzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: