Redactia.ro
Home » Știri » Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Ce diferență de vârstă este între cei doi îndrăgostiți

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Ce diferență de vârstă este între cei doi îndrăgostiți

GALERIE FOTO (5) Cine este iubita lui Sorin Oprescu.

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul primar al Capitalei trăiește o poveste de dragoste alături de Adriana Nică, cu toate că între ei există o diferență mare de vârstă. Cum arată și cu ce se ocupă iubita lui Sorin Oprescu?

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Ce diferență de vârstă este între cei doi îndrăgostiți

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu, în vârstă de 69 de ani, trăiește o poveste de iubire alături de Adriana Nică, în vârstă de 42 de ani. Relația celor doi a devenit cunoscutp în toamna anului 2015, când Adriana îl vizita pe Oprescu, la închisoare, după ce acesta fusese arestat pentru că ar fi primit o mită de 25.000 euro.

Adriana este medic de profesie și provine dintr-o familie de profesori, dar ea a decis să meargă mai departe și să se facă doctor.Într-un interviu, Adriana a povestit cum l-a cunoscut pe iubitul ei, cu 27 de ani mai în vârstă decât ea. „Am ajuns să dau anestezie, repartizată de doamna doctor Copaciu, şefa secţie de Terapie Intensivă la vremea aceea, tocmai pe secţia de chirurgie 4 unde Sorin Oprescu opera pacienţi. A fost să fie, să intrăm de câteva ori în sală, deşi şi ca rezident dădeam anestezii când venea să opereze noaptea când eram de gardă. Şi asta nu mi s-a întâmplat numai mie, s-a întâmplat tuturor colegilor, pentru că, ştiţi, în Terapie Intensivă gărzile sunt foarte dese, foarte grele şi atunci implicit toţi lucrăm cu toţi chirurgii„, a spus Adriana Nica.

În 2020, Adriana Nică, a fost demisă din funcția de manager al Spitalului Universitar de Urgență București, de fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, în urma unui control al Corpului de Control al Ministerului Sănătății. Potrivit unui comunicat de presă, în urma controlului s-au descoperit mai multe deficiențe de management, dar și că nu au fost luate suficiente măsuri pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

Adriana Nică a luat rezidențialul printre primii și a avut posibilitatea să-și aleagă specializarea și spitalul. În urmă cu câțiva ani, Adriana spunea că relația sa cu fostul edil al Capitalei este una asumată. ”Avem o relaţie de foarte mulţi ani, pe care mi-am asumat-o şi eu, şi pe care şi-a asumat-o şi Sorin Oprescu. N-am ascuns niciodată lucrul acesta. (…) Da, mă sfătuiesc cu Sorin Oprescu. Dar deciziile le iau numai cu echipa managerială și doar așa se iau hotărârile finale. Când era manager, Sorin Oprescu a făcut din Municipal cel mai dezvoltat spital din România!”, declara iubita lui Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu condamnat la închisoare

În 2019, magistrații Tribunalului București l-au condamnat pe Sorin Oprescu la 4 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care era cercetat pentru fapte de corupție. Conform rechizitoriului procurorilor, Bogdan Cornel Popa, fostul director al Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane, a constituit un grup infracționat organizat la care avea ca scop săvârșirea de luare de mită din sume provenite din bugetul Municipiului București, grup pe care, l-a condus Sorin Oprescu. Astfel, fostul primar a fost acuzat de DNA că a desemnat la conducerea Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului pe Petroi Avasiloae Ruxandra Mihaela și Șupeală Florin. În prezent, Sorin Oprescu joacă cartea achitării, pentru că vrea să continue să îi convingă pe magistrații de la Curtea de Apel că este nevinovat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: