Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubitul Lidiei Buble? Bărbatul e celebru pe Netflix

Cine este iubitul Lidiei Buble? Bărbatul e celebru pe Netflix

GALERIE FOTO (6) Cine este iubitul Lidiei Buble

Cine este iubitul Lidiei Buble? După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a axat pe cariera muzicală, evitând să iasă în public alături de alți bărbați. Ei bine, se pare că artista și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat celebru. Recent, pe conturile de socializare ale celor doi au apărut imagini care demonstrează faptul că sunt într-o relație.

Cine este iubitul Lidiei Buble? Bărbatul e celebru pe Netflix

Cine este iubitul Lidiei Buble? Blondina pare că a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Anul trecut, cei doi anunțau că merg pe drumuri separate, după aproape șase ani de relație. Ulterior, prezentatorul de la Antena 1 s-a cuplat cu Daliana Răducanu, designer interior. Fanii artistei au întrebat-o de multe ori dacă există un bărbat în viața ei, dar de fiecare dată, Lidia nega acest lucru.

Ei bine, se pare că momentul ei a venit. Recent, blondina a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare în compania unui bărbat misterios. Vedeta le-a arătat internauților imagini din vacanța sa din Ibiza, iar cel care a reacționat rapid cu measje de apreciere se numește Harlys Becerra, un actor celebru de origine cubaneză, cunoscut pentru rolul unui polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”, de pe Netfix. „Frumoasă!”,a fost comentariul postat de actor la postarea Lidie.

Actorul i-a comentat la poza Lidiei

Mai mult, ceu doi au publicat pe rețelele de socializare fotografii din același loc, semn că sunt împreună în vacanță. Actorul i-a gătit artistei, iar blondina s-a lăudat cu preparatele în mediul online. Presupusul iubit al Lidiei Buble este pasionat de sport, având un corp de invidiat.

Motivul despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Razvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit anul trecut, după cinci ani de relație. JO, prietena bună cu Lidia a declarat că în prezent, artista și Răzvan se înțeleg mai bine decât în perioada în care formau un cuplu. „Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo.

Întrebată de fani cum se înțelege cu fostul iubit, mai ales că au continuat să colaboreze pe plan profesional. “Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

În prezent, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește o poveste de dragoste alături de noua sa iubită. Cei doi s-au mutat împreună, iar fiica vedetei tv se înțelege foarte bine cu partenera de viață a tatălui ei. Răzvan nu s-a mai ferit și s-a afișat împreună cu Daliana la mai multe evenimente mondene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: