Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubitul misterios al Cristinei Spătar? Artista s-a afișat cu el în prima zi din an

Cine este iubitul misterios al Cristinei Spătar? Artista s-a afișat cu el în prima zi din an

GALERIE FOTO (2) Cine este iubitul misterios al Cristinei Spătar? Artista s-a afișat cu el în prima zi din an

Cine este iubitul misterios al Cristinei Spătar? Artista s-a îndrăgostit și radiază din nou de fericire. Se pare că bărbatul i-a furat de tot inima. 

Cine este iubitul misterios al Cristinei Spătar

Cristina Spătar este din nou îndrăgostită. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu noul ei iubit alături de un mesaj emoționant: ”Viața e frumoasă!”

În fotografie, iubitul ei o ține de talie dar, mai mult, o sărută, drăgăstos. Ea îl cuprinde de mână și zâmbește. E iubire mare între cei doi, asta e clar. Și admiratorii celei considerate ”Regina muzicii R&B” au reacționat și au apreciat, la unison, splendida imagine.

”Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc”, spunea Cristina Spătar despre iubitul ei, potrivit cancan.ro

Cine este iubitul misterios al Cristinei Spătar

Cu o zi înainte, Cristina le transmitea un mesaj fanilor ei. Aceasta le ura toate cele bune urmăritorilor ei, iar aceștia au reacționat imediat la spusele artistei.

”Dragii mei, sper din tot sufletul 2021 să vă aducă tuturor multă sănătate, bucurii, împliniri și puterea de a trece cu bine peste toate încercările vieții, să trecem în noul an cu speranță, alături de famile și de cei dragi! Inchin un pahar în cinstea voastră și vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea! Vă pup și vă iubesc. Toată prețuirea mea”, a fost urarea Cristinei Spătar pentru noul an.

Cristina Spătar este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Cristina Spătar a trecut, de-a lungul timpului, prin foarte multe operații estetice, în care a investit în jur de 400.000 de euro. A ajuns la 46 de ani, are un corp de invidiat, dar chipul ei nu arată deloc bine. Și asta, mai mult ca sigur, din cauza intervențiilor pe care le-a suferit în ultima perioadă.

Cea supranumită “Regina R&B” şi-a făcut, în Italia, în urmă cu ceva timp, o rinoplastie care a costat-o 8.000 de euro. “Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar dacă te atinge cineva. De câte ori îmi vedeam filmările, aveam impresia că am nasul într-o parte. Am scăpat de o obsesie”, a precizat Cristina Spătar.

În ceea ce privește alte intervenții estetice, Cristian Spătar și-a ridicat posteriorul, a apelat la liposucție, a scăpat de o parte din grăsime. Pentru ca totul să fie foarte clar, medicul estetician Chawi Youssef este de părere că  vedeta a bifat și alte operații. “Cristina Spătar şi-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, are rinoplastie, liposucţie abdominală şi implanturi mamare”, a precizat doctorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: