Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubitul Ralucăi Dumitru. Fosta prezentatoare TV l-a despărțit de soție FOTO

Cine este iubitul Ralucăi Dumitru. Fosta prezentatoare TV l-a despărțit de soție FOTO

GALERIE FOTO (4)

Raluca Dumitru, fosta prezentatoare TV de la Antena Stars a reușit să pună pe jar un bărbat extrem de dorit, dar cam căsătorit!

Cine este iubitul Ralucăi Dumitru

Raluca Dumitru, în vârstă de 34 de ani  a reușit să se facă remarcată de-a lungul timpului prin prezența sa la concursurile televizate „Survivor România” și „Bravo ai stil”, dar mai ales din cadrul Antena Stars, unde a prezentat o emisiune de mondenități. Iată că vedeta a ajuns în lumina reflectoarelor și din cauza relației de dragoste pe care o are cu un cunoscut afacerist din România! Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 3 ani, iar Raluca Dumitru este motivul divorțului dintre bărbat (Cristi după cum îl știe presa din România) și soția lui! Acesta are o firmă prosperă de imobiliare din ce spun apropiații cuplului, potrivit cancan.ro

De curând, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la o petrecere exclusivistă din Capitală, unde și-au arătat afecțiunea în public fără a se feri, deoarece bărbatul a divorțat și este devotat Ralucăi, mai relatează sursa menționată.

Fosta prezentatoare TV l-a despărțit de soție

Surse apropiate lor susțin că fosta soție a lui Cristi i-ar fi prins împreună în casă, moment în care a pus piciorul în prag!

„Era căsătorit, se vedea pe ascuns cu ea, știau și părinții lui. I-a fost amantă. Acum, că lucrurile între el și nevastă-sa mergeau sau nu, cine știe. Cert e că nevastă-sa a aflat, i-a prins și în casă. A fost gravă treaba.

A divorțat, până la urmă. El e de vreo trei ani cu asta (n.r. Raluca Dumitru) și a divorțat cam la jumătate de an după ce s-a cuplat cu ea. Nevastă-sa aflase de ea încă de când erau în căsnicie. Îl urmărea pe el cu mașina, îl văzuse în oraș cu ea și aflase de relație”, a povestit apropiatul fostei vedete la la „Bravo, ai stil!”, conform sursei citate.

Sursa foto: Cancan

De ce a plecat Raluca Dumitru de la Antena Stars?

De ce a plecat Raluca Dumitru de la Antena Stars? Noua faimoasă de la Survivor România este o adevărată surpriză atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. În vârstă de 34 de ani, Raluca Dumitru a acceptat să intre în competiția Survivor România, sezonul 2, considerându-se o persoană ambițioasă și susține că mereu a reușit ce și-a propus în viață. În trecut, bruneta a fost asistentă tv la Antena Stars, alături de bunul său prieten, Răzvan Botezatu.

În 2018, Răzvan și Raluca și-au anunțat amândoi plecarea de la cârma emisiunii, pe care o prezentau alături de Natalia Mateuț. Bruneta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își anunța fanii că se va retrage din trustul Antena după cinci ani.

„Pentru mine toamna vine cu schimbări! Închei un capitol minunat din viață și las locul altor file de poveste să fie scrise…. După 5 ani petrecuți în sânul familiei Antena Stars la „Star Matinal” a venit momentul schimbării. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine în toți acești ani, care m-ați susținut și îndemnat în fiecare zi să fiu mai bună, dar și celor care v-ați trezit în fiecare dimineață să beți cafeaua cu noi! Sunt pregătită să fac față provocărilor, aștept cu drag să vă anunț ce va urma, la momentul prielnic. Până atunci vreau să le urez succes pe mai departe colegilor de la Star Matinal și să aibă dimineți pline așa cum au fost și ale mele în acești 5 ani!„, este mesajul Ralucăi Dumitru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: