Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Iulian Nunucă, tânărul din Paşcani care a câştigat Vocea Romaniei 2022?

Cine este Iulian Nunucă, tânărul din Paşcani care a câştigat Vocea Romaniei 2022?

Show-ul Vocea Romaniei, de la Pro TV, şi-a desemnat, vineri seară, câştigătorul pentru sezonul din 2022. Acesta este Iulian Nunucă, pregătit de Tudor Chirilă.

Tânărul a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro.

Cine este Iulian Nununcă?

Iulian Nunucă, câștigătorul de la Vocea României 2022, este din Pașcani, are 18 ani și a uimit încă de la audițiile pe nevăzute. În semifinală, concurentul din echipa lui Tudor Chirilă și-a impresionat până la lacrimi antrenorul.

„Eu m-am regăsit în muzca pop, în muzica clasică dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta. Eu mă mândresc cu toată inima că sunt țigan, pentru că noi avem tradiții frumoase, avem o familie frumoasă. Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus“, a mărturisit Iulian.

„La început nu am fost de acord și voiam să-l ajut cu ceva, dar nu mă pricepeam la muzica pe care o cânta el. Acum, în schimb, sunt foarte bucuros de ceea ce cântă el. Dacă n-ar fi copilul meu și l-aș fi auzit undeva, aș ținti foarte sus cu el“, a spus tatăl concurentului, care l-a însoțit la audițiile pe nevăzute.

A avut o copilărie grea

Recunoaște că nu-i este rușine să spună că face parte din etnia romilor și se bucură extrem de mult de faptul că familia lui îl susține și a înțeles decizia lui de a cânta alt stil muzical.

Tânărul a avut o copilărie grea și a făcut multe sacrificii pentru a-și urma visul, acela de a face muzică.

„Când eram mic, cântam piese Celine Dion. Tata nu înțelegea, voia să mă îndrept spre muzica lăutărească. Îl rugam să-mi dea bani pentru orele de canto, iar el chiar nu înțelegea că aceste ore mă ajută. N-am mâncat nimic, doar ca să strâng bani și să ajung aici. Nu mă văd făcând altceva, dacă fac altceva pot să nu mai exist“, a spus tânărul în finală.

În semifinală, Iulian Nunucă a cântat alături de Tudor Chirilă piesa „18 ani“, însă tânărul a spus că, deși are fix 18 ani, nu se poate identifica cu versurile optimiste „Sunt nebun, iubesc și nu am bani“, întrucât viața sa până la această vârstă nu a fost deloc ușoară.

Odată, la un Crăciun, i-am spus mamei: mamă, știi ce-mi doresc de la Moș Crăciun? Îmi doresc un sac de făină și un sac de cartofi. Poate au fost Crăciunuri când nu am avut ce pune pe masă, dar m-am bucurat de tot ce mi-a dat Dumnezeu, iar Dumnezeu apoi mi-a dat și mai mult“, a spus tânărul în finală.

Clasament Vocea Romaniei 2022: locul patru a fost câștigat de Winael Baldus, locul trei de Teodor Debu, iar locul doi a fost ocupat de Andra Botez.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: