Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Jador. De la manele la Puterea Dragostei, Remus Dumitrache le-a încercat pe toate

Cine este Jador. De la manele la Puterea Dragostei, Remus Dumitrache le-a încercat pe toate

Cine este Jador

Jador a devenit cunoscut după ce a participat în reality show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. Ulterior, tânărul a colaborat cu Lino Golden și au lansat melodia Dau Moda, care a devenit un mare hit.

Ei bine, puțină lume știe cine este cu adevărat Jador și cum s-a desfășurat copilăria lui.

Cine este Jador și cum a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache este lăutar de profesie și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Acesta s-a făcut remarcat după ce a intrat în casa Puterea Dragostei, reality-show realizat de Kanal D, pentru a-și găsi dragostea.

Deși dragostea nu și-a găsit-o, Jador a reușit să se facă îndrăgit de public, iar după ce a ieșit din competiția emisiunii, acesta a colaborat cu Lino Golden, unul dintre copiii adoptați de Alex Velea.

Hit-ul realizat împreună cu Lino Golden, „Dau Moda” a strâns nu mai puțin de 21 de milioane de vizualizări, clasându-se zile la rând în top 1 pe Youtube.

Jador are 24 de ani și a crescut în Bacău, alături de părinții și frații săi. Tânărul a pornit de jos, și a luptat pentru a ajunge sus.

Ce studii are Jador, artistul care „dă moda” în România

Deși nu avea situație financiară foarte bună, Jador s-a luptat pentru a face facultatea. În liceu, Jador era unul dintre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală.

După ce a terminat liceul, artistul a absolvit facultatea de Relații Internaționale și a devenit masterand în Studii Economice, iar sursa sa de venit a fost întotdeauna muzica.

Așadar, după ce a devenit cunoscut, Jador cere 4.000 de euro pentru o cântare, dar banii sunt împărțiți cu formația sa. Cântărețul poate ajunge într-o lună la suma de 50.000 de euro de la evenimentele la care este invitat.

În perioada de pandemiei, Jador a fost nevoit să trăiască din banii de publicitate și din aparițiile la televizor.

Cu ce se ocupă părinții lui Jador

Familia tânărului artiste este una numeroasă și de multe ori, Jador a spus că provine dintr-o familie penticostală.

Potrivit acestuia, părinții săi au o pescărie în piața mare din Bacău. Remus este foarte mândru de părinții săi, iar de foarte multe ori se filmează alături de mama sa.

De curând, concurentul de la Puterea Dragostei i-a promis mamei sale că îi va face o melodie religioasă, pe care să o asculte mereu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: