Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Karym, artistul din România care se pregătește de nuntă cu o prințesă din Africa? Vedetele se întrec pentru titlul de nași

Cine este Karym, artistul din România care se pregătește de nuntă cu o prințesă din Africa? Vedetele se întrec pentru titlul de nași

GALERIE FOTO (4) Cine este Karym, artistul din România care se pregătește de nuntă cu o prințesă din Africa? Vedetele se întrec pentru titlul de nași

România se pregătește să asiste la un eveniment grandios și inedit, care va aduce în prim-plan o poveste de iubire ce depășește granițele și stereotipurile sociale. Artistul Karym, cunoscut pentru muzica sa de succes și talentul său incontestabil, se află acum în centrul atenției, fiind pe punctul de a se căsători cu o prințesă din Africa. Această nuntă regală a stârnit interesul publicului, dar și al vedetelor autohtone, care se întrec pentru onoarea de a deveni nașii acestui eveniment de excepție. Iată detaliile!

Cine este Karym, artistul din România care se pregătește de nuntă cu o prințesă din Africa

Karym este un tânăr artist care și-a cucerit fanii prin muzica sa deosebită și carisma sa. Cu câteva piese de succes, acesta a reușit să strângă o comunitate de fani entuziaști și să-și facă un nume în industria muzicală din România. Cu toate acestea, viața lui Karym avea să se schimbe într-un mod neașteptat, atunci când și-a găsit marea iubire într-o prințesă din Africa.

Karym și prințesa lui din Africa au hotărât să-și oficializeze legătura prin căsătorie, iar această nuntă promite să fie un eveniment cu adevărat spectaculos. Ceea ce a captat atenția publicului și a vedetelor autohtone este faptul că nunta încă nu are nași stabili. Vedetele din România se întrec acum pentru a obține titlul de nași la această nuntă regală.

Vedetele se întrec pentru titlul de nași

Printre vedetele din România care au intrat în competiție pentru a deveni nașii acestei nunți de excepție se numără Georgiana Lobonț, Carmen de la Sălciua și Celia. Acești artiști talentați au colaborat în trecut cu Karym și sunt acum în discuții cu artistul pentru a-și asuma acest rol special.

Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a dezvăluit că a fost contactată de Karym și a fost invitată să devină nașa la nunta sa cu prințesa din Africa. Artista a declarat că a rămas puțin surprinsă de faptul că Karym va deveni sultan, dar se bucură pentru realizările lui și este fericită pentru el. Carmen de la Sălciua îl cunoaște pe Karym și a colaborat cu el în trecut, iar acum se pregătește să-i ofere sprijinul său într-un moment atât de important din viața lui.

„A existat o discuție cu Karym, să îi fiu nașă. Am rămas puțin surprinsă de faptul că va fi prinț. Uite unde te duce viața. Mă bucur pentru el. El a muncit mult pentru cariera lui, dar uite că viața a avut altceva pregătit pentru el. Eu mă bucur pentru fiecare om care evoluează, în orice domeniu”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Fanatik.ro.

Georgiana Lobonț 

Pe de altă parte, Georgiana Lobonț a mărturisit că nu crede că ea și soțul ei vor oficia nunta lui Karym și prințesa din Africa. Artista a precizat că, deși a colaborat cu Karym în trecut, relația lor a rămas la nivel profesional și nu s-au apropiat foarte mult personal. Totuși, ea își dorește tot binele pentru tânărul artist în acest moment important din viața lui.

„Eu am făcut o melodie cu Karym, mă înțeleg bine cu el, dar nu suntem atât de apropiați. Nu s-a legat o prietenie foarte strânsă între noi. Nici nu știu dacă o să ajungem la nuntă”, a spus Georgiana Lobonț pentru sursa precizată anterior.

Celia

Celia, care a colaborat și ea cu Karym în trecut, a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare propunerea oficială din partea artistului pentru a deveni nașa la nunta sa. Ea îl admiră pe Karym pentru talentul său și pentru modul în care s-a luptat să-și crească fiul singur în trecut. Celia este entuziasmată să cunoască și mireasa, despre care și-a format deja o părere pozitivă.

„Noi îl lăsăm pe el să își facă alegerile. E frumos ca el să vină cu propunerea, apoi noi să dăm răspunsul. Eu l-am cunoscut pe vremea în care viața nu oferea atât de multe oportunități și uși deschise.

La vremea aceea am simțit că ofer un ajutor cuiva care are talent, de aceea a făcut piesa cu el, care a prins foarte bine.

Puteam să fac piesa aceea cu oricine altcineva, dar l-am ales pe Karym. El își creștea copilul singur, acesta a fost unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat foarte mult la el. Faptul că își creștea băiețelul singur de mic și se lupta cu viața și greutățile. A fost greu, mai ales pentru un tată singur.

L-am apreciat și i-am fost alături. Acum, cu atât mai mult mă bucur că are un alt viitor. Sper să îi dea Dumnezeu o cale foarte frumoasă de acum înainte.

Abia aștept să cunosc și mireasa, am văzut că are niște trăsături foarte frumoase. Se vede că ea e un om cald, mi-am format deja o părere. Sunt convinsă că e un om frumos și abia aștept să ne întâlnim și față în față”, a declarat Celia pentru sursa citată. 

Nunta lui Karym cu o prințesă din Africa este un eveniment care atrage atenția publicului din România și a vedetelor autohtone. Competiția pentru titlul de nași este în plină desfășurare, iar acest eveniment promite să fie unul de neuitat. Cu siguranță, lumea mondenă din România va fi cu ochii pe această nuntă regală și va aștepta cu nerăbdare să afle cine va deveni nașii acestui cuplu excepțional.

 

Sursă fotografii: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: