Redactia.ro
Home » Monden » Cine este mama Danei Budeanu? Lucreția Guțilă este de profesie arhitect FOTO

Cine este mama Danei Budeanu? Lucreția Guțilă este de profesie arhitect FOTO

GALERIE FOTO (2) Cine este mama Danei Budeanu

Dana Budeanu este unul dintre cele mai în vogă personaje din lumea showbiz-ului, în momentul de față. Deși mulți o cunosc pe creatoarea de modă, mai ales pentru vlogurile sale din ultimii ani, puțini știu cine sunt părinții ei

Cine este mama Danei Budeanu? Lucreția Guțilă este de profesie arhitect

Părinții Danei Budeanu sunt Lucreția Guțilă și Adrian Guțilă. Dacă despre tatăl ei s-a scris că a dat mită, despre mama vedetei se speculează că nu ar fi de acord cu ideile fiicei sale. Lucreția Guțilă este de profesie arhitect și rare sunt fotografiile cu ea, în spațiul public.

Dincolo de aparentele disensiuni care ar exista între ea și mama ei, Dana Budeanu a postat, la un moment dat, pe rețelele de socializare, două fotografii cu cea care i-a dat naștere, scriind și câteva cuvinte de laudă.

„Mama mea cand avea doar 5 ani… si azi imi doresc doar sa reusesc sa fiu ca ea in fiecare zi…mama mea este un inger pe pamant…🖤 tot ceea ce mi a povestit si tot ceea ce m a invatat, puteti citi de astazi exclusiv pe Verdict App Dana Budeanu”,a scris Dana Budeanu pe Instagram, acum ceva timp.

Sursa foto: evedete. ro

Dana Budeanu, în lacrimi pentru tatăl ei. Bărbatul este acuzat de mită

Tatăl Danei Budeanu este Adrian Guțilă și are 89 de ani. Bărbatul este acuzat de mită. Mai exact, prin firma sa Romtek Special Industries, ar fi dat mită companiei din Irak a lui Saddam Hussein, pentru petrol. În cadrul unui interviu, Dana Budeanu a început să plângă vorbind de tatăl său.

”Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Da – aici o să creadă că nu știu ce, că spun eu de Gabi – Gabi are o obsesie reală. Gabriela Firea are o obsesie cu bătrânii. De aia a făcut… Ea are o chestie, nu știu. Și eu am, pentru că tatăl meu are 88 de ani, este neobișnuită diferența între mine și el – neobișnuită, mă rog – și nu este bătrân, este chiar mai tânăr decât mine în toate cele, dar am o sensibilitate. Eu nu suport, nu pot pur și simplu să văd pe stradă oameni în vârstă acum cu măști, care abia merg și care sunt atât de batjocoriți”,  a spus Dana Budeanu într-un interviu. Întrebată de ce lăcrimează, creatoarea de modă a spus: „Nu, este ok să facem caterincă acum, gata! Suntem bine. M-am gândit la tata, atât. La tata, când l-am văzut prima dată cu mască, în fața casei. Pentru mine a fost, nu știu, arăta ca un bolnav, nu știu, dar vreau să vorbim despre altceva”, a precizat Dana Budeanu, la Antena 3, scrie b1.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: