Redactia.ro
Home » Monden » Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor! E campioană națională

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor! E campioană națională

GALERIE FOTO (3) Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor! E campioană națională

Ștefan de la Survivor a atras atenția fanilor cu performanțele sale, însă puțin știu că nu este singurul din familie care are are o afinitate pentru sport. Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu?

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a devenit cunoscut ca portar al echipei rapid și FCSB. Acesta este cel mai nou membru din echipa Faimoșilor, înlocuindu-l pe Cătălin Moroșanu, care a părăsit competiția din Republica Dominicană din cauza unei accidentări grave de la picior.

Se pare că Ștefan nu este singurul cu performanțe sportive din familia lui. Mama lui Ștefan Ciuculescu este campioană națională și vicecampioană mondială.

Așadar, afinitatea pentru sport se moștenește în cazul Faimosului, căci nu este singurul cu performanțe sportive din familia lui. Mama lui Ștefan Ciuculescu este campioană națională și vicecampioană mondială și a câștigat zeci de medalii de-a lungul timpului.

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor! E campioană națională

Alina Ciuculescu Moțea este fostă floretistă și spadasină și a câștigat câteva titluri naționale și internaționale. Mama lui Ștefan Ciuculescu a cucerit de cinci ori Cupa României și a fost o dată campioană națională la spadă. Aceasta a fost și componentă a echipei naționale a României și a câștigat un argint și un bronz la Campionatele Mondiale Militare la spadă și floretă.

La momentul actual, cea care i-a dat viață lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România este antrenor la clubul privat de scrimă ACS Stesial. Campioana a câștigat zeci de medalii la competițiile naționale și internaționale cu juniorii pe care-i pregătește. De asemenea, Alina Ciuculescu Moțea a a fost antrenor secund al naționalei Româinei care a cucerit bronzul la Campionatele Europene de seniori la Spadă, în 2017, la Tbilisi.

Motivul pentru care Ștefan Ciuculescu a venit la Survivor

Ștefan Ciuculescu are 27 de ani și este determinat să dea totul pe traseele sportive din Republica Dominicană. Acesta este un fost jucător de fotbal și a venit Survivor România pentru a-și depăși limitele.

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor! E campioană națională

”Sunt fost jucător de fotbal. Am venit la Survivor pentru a-mi depăși limitele pe care eu le cunosc și să vedem cât de bun sunt în a mă limita cu hrana și cu vremea care îți pune destule probleme. Sunt sigur că starea de spirit pe care o am în momentul acesta, o vom avea cu țotii de acum încolo. Mă ajută felul meu de a fi și încrederea pe care o am în ei (Faimoși)”, a spus Ștefan Ciuculescu la Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: