Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Nelu Tătaru și ce pregătire are. Din ce partid provine noul ministru al Sănătății

Cine este Nelu Tătaru și ce pregătire are. Din ce partid provine noul ministru al Sănătății

Cine este Nelu Tataru

Ministrul Sănătății, Victor Costache și-a dat demisia, joi, 26 martie, Ludovic Orban confirmând oficial informația.

Prim ministrul României a declarat că îi că îl va propune pentru funcția de ministrul al Sănătății pe Nelu Tătaru, actual Secretar de Stat.

Cine este Nelu Tătaru?

Ludovic Orban a declarat joi, 26 martie că regretă demisia lui Victor Costache. Totodată, prim-ministrul a precizat că îi va propune președintelui Klaus Iohannis ca Nelu Tătaru, actual secretar de stat, să fie noul ministru al Sănătății.

Îi voi propune preşedintelui pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru.Face parte din echipa de la. Ministerul. Sănătăţii. A fost, este şi va fi în prima bătălia a luptei pentru coronavirus. Azi e la. Suceava, l-am sunat, urmând să revină în Bucureşti să să discutăm toate detaliile”, a anunţat premierul Ludovic Orban.

Nelu Tătaru, în vârstă de 48 de ani,născut în județul Vaslui, a devenit unul dintre cei mai buni chirurgi din zonă.

Între anii 2007-2009 a devenit directorul medical al spitalului din Huși, iar din 2009-2010 a fost managerul unității medicale.

Din ce partid face parte Nelu Tătaru

Chirurgul Nelu Tătaru a intrat în politica mare în anul 2012, după ce a fost ales senator PNL pentru Vaslui. Ulterior, acesta a candidat pentru funcția de primar al municipiului Huși, dar a pierdut în fața candidatului PSD, Ciupilan.

Anul trecut, Nelu Tătaru a reușit să câștige alegerile pentru județul Vaslui, fiind recunoscut precum un bazin electoral social democrat.

În Parlamentul României, Tătaru a intrat în momentul în care a închiriat un apartament ANL, la care a renunțat între timp. Deoarece mass media locală a scris, că de fapt, acesta ar fi locuit într-o vilă impozantă la intrarea în municipiul Huși. Locuința familiei Tătaru figurează ca sediu social al societății farmaceutice deținute de soția medicului.

Acesta a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății în momentul în care s-a instalat Guvernul Orban.

Conform declarației de avere, Nelu Tătaru deține un apartament în București, unul în Iași și un credit imboliar de 578.000 lei scadent în anul 2025.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: