Redactia.ro
Home » Știri » Cine este nepotul medicului Adrian Streinu-Cercel și cu ce se ocupă

Cine este nepotul medicului Adrian Streinu-Cercel și cu ce se ocupă

nepotul lui Adrian Streinu-Cercel

Mihai Mehedințu este nepotul medicului Adrian Streinu-Cercel. Acesta este din 2019 economist în cadrul Serviciului de Management al Calităţii Serviciilor Medicale la Matei Balș.

Jurnaliștii de la Libertatea afirmă că managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală, medicul Adrian Steinu-Cercel și-ar fi adus nepotul în mai multe funcții la acest institul pe care îl conduce.

Cine este nepotul lui Adrian Streinu-Cercel, Mihai Mehedințu

În iunie 2019, nepotul lui Streinu-Cercel a fost singura persoană care a depus dosarul pentru a aplica la funcția de economist în cadrul Serviciului de Management al Calității Serviciilor Medicale din cadrul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș.

Mai mult decât atât, el are mai multe titulaturi. După ce a luat concursul respectiv, el a fost numit în funcția de șef birou administrativ și patrimonuiu și expert în comunicare, potrivit unei liste dedicate unui proiect european, la care a aplicat în luna februarie.

Acest proiect se numea “Întărirea capacității instituționale pentru controlul infecțiilor intraspitalicești și gestionarea consumului de antibiotice din România”, iar pe listele celor care voiau să ocupe aceste posturi vacante se aflau și unchiul lui Mihai Mehedințu, Adrian Steinu-Cercel, dar și Alexandru Rafila. Aceștia au apliat pentru posturile de expert tehnic medical și respectiv expert tehnic șef medical.

Potrivit unor informații furnizate de Rise Project în materialele de investigație, Mihai Mehedințu a fondat Asociația pentru Creșterea Vizibilității Cercetării Științifice. Pe lângă acesta, co-fondatoarea proiectului a fost fiica cea mică a lui Adrian-Streinu Cercel, pe nume Oana.
Fundația Matei Balș, care este controlată de managerul institutului cu același nume, a donat virat 6.450 de lei către această organizație non-profit, în luna noiembrie a anului 2015.

Adrian Streinu-Cercel a fost demis de Ministrul Sănătății

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei speciale anti-Covid din Ministerul Sănătăţii, pe care a fost desemnat să o conducă. Această decizie a fost luată de Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după ce în spațiul public a apărut un document elaborate pentru izolarea persoanelor de peste 65 de ani, pentru a fi protejate împotriva infecției cu noul coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: