Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Ovidiu Hasan, proxenetul care ar fi exploatat-o pe Monica Gabor! Bărbatul a fost adus în țară

Cine este Ovidiu Hasan, proxenetul care ar fi exploatat-o pe Monica Gabor! Bărbatul a fost adus în țară

GALERIE FOTO (5)

Ovidiu Hasan, proxenetul care ar fi exploatat-o pe Monica Gabor, a fost expulzat din Marea Britanie. Acesta a fost trimis acasă, cu forța, alături de mai mulți infractori români.

Cine este Ovidiu Hasan, proxenetul care ar fi exploatat-o pe Monica Gabor

Ovidiu Hasan, proxentul pentru care ar fi fost obligată să lucreze și Monica Gabor, cu ceva timp înainte să devină soția lui Irinel Columbeanu, a fost expulzat din Marea Britanie. Bărbatul era stabilit de ani buni pe teritoriul acestei țări, unde se afișa în compania unora dintre cei mai periculoși infractori români.

Înainte să plece în Marea Britanie, Ovidiu Hasan reușise să se impună în lumea interlopă din Bacău, unde era considerat un infractor deosebit de periculos. De altfel, cunoscut, în special, ca proxenet, acesta a și avut mai multe dosare în care a fost acuzat de trafic de carne vie. Stenogramele unor discuții pe care acesta le-a avut cu unii dintre complicii săi spun multe despre modul de lucru al proxenetului băcăuan, potrivit cancan.ro.

”Am dus c***ele la pădure, sus. Am zis că le omor. M-am p***t pe ele. Le bagi pe treabă, cu japca”, explica, la telefon, Ovidiu Hasan.

Cele mai multe dintre victimele sale erau, inițial, dansatoare la bară în clubul de noapte pe care bărbatul îl patrona în Bacău. După aproximativ două luni de „stagiu” în club, acestea erau obligate să se prostitueze.

În cazul Monicăi Gabor, lucrurile ar fi fost, totuși, mai complicate. Persoane din anturajul fostei doamne Columbeanu ar fi spus procurorilor care instrumentau unul dintre dosarele de proxenetism deschise pe numele lui Hasan că Monica era disputată de alte două clanuri din oraș, motiv pentru care ar fi început o relație amoroasă cu Ovidiu Hasan. La scurt timp, însă, bărbatul ar fi pus-o să danseze la bară și mai apoi să întrețină relații intime pe bani.

Cine este Ovidiu Hasan, proxenetul care ar fi exploatat-o pe Monica Gabor! Bărbatul a fost adus în țară

Ovidiu Hasan spune că el a făcut-o celebră pe Monica Gabor

Ovidiu Hasan, patronul barului din Bacău în care s-a lansat Monica Gabor, spune că el i-a deschis calea tinerei către celebritate. Acesta a fost condamnat recent la 12 ani de închisoare pentru trafic de persoane.

“Ovidiu Hasan spune că dacă nu ar fi fost el, Monica ar fi rămas o anonimă. Spunea că fosta doamnă Columbeanu a avut noroc că a dansat în barul lui, pentru ca așa și-a făcut o carte de vizită. Neagă că a fost peștele Monicăi și spune că acesta era platită doar să danseze în bar, iar daca s-a dus cu clienți, el nu a avut vreun amestec”, spun sursele noastre.

Ovidiu Hasan a fost arestat în ”dosarul Armando”, iar bărbatul a fost judecat timp de mai mulți ani până când s-a dat o sentință definitivă. El a făcut mărturisiri incendiare în arest, iar drept urmare, Dinu Damaschin, cel care s-a autointitulat „tătal natural” al Monicăi Gabor, a fost arestat preventiv sub acuzația de constituire de grup organizat și trafic de minori, una dintre reclamante fiind chiar Monica Gabor.

Conform motivației de reținere prezentate de procurorii DIICOT, ”în vara anului 2003, Damaschin a recrutat-o dintr-o discotecă din Bacău (club Armando – n.r) pe partea vătămată Gabor Monica, după care, prin constrângere morală, a pasat-o mai multor bărbați din Bacău și din București pentru a întreține raporturi sexuale contra unor sume de bani”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: