Redactia.ro
Home » Știri » Cine este polițistul care l-a ucis pe bărbatul din Pitești! A furat din banii unui bătrân înşelat

Cine este polițistul care l-a ucis pe bărbatul din Pitești! A furat din banii unui bătrân înşelat

Cine este polițistul care l-a ucis pe bărbatul din Pitești! A furat din banii unui bătrân înşelat

Ies la iveală noi detalii despre Daniel Drăghici, poliţistul de 21 de ani reţinut duminică 18 aprilie după ce a trântit un bătran pe asfalt şi l-a ucis. Se pare că acesta are un trecut cu multe nereguli.

Cine este polițistul care l-a ucis pe bărbatul din Pitești

Daniel Drăghici a fost reținut duminică, 18 aprilie, după ce a ucis un bărbat în vârstă de 63 de ani din Pitești în cursul zilei de vineri, 16 aprilie. Tânărul l-a trântit pe acesta de asfalt provocându-i o moarte violentă, cauzată de asfixia mecanică, după cum arată rezultatele preliminarii ale autopsiei.

Acum, ies la iveală mai multe detalii despre trecutul controversat al tânărului polițist. Se pare că acesta a fost cercetat de mai multe ori până acum. În mai 2018, presa din Argeş şi din ţară, precum şi Poliţia Română l-au prezentat pe Daniel Drăghici ca erou pe când era elev la Şcoala de Poliţie din Câmpina, dupa ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bătrân prin metoda Accidentul.

Numai că, în scurt timp s-a dovedit că Drăghici şi-a însuşit o parte din banii bătrânului. La nici patru luni după ce a fost prezentat drept eroul zilei după ce a prins în flagrant un escroc în timp ce înşela un bătrân prin metoda „Accidentul”, Daniel Drăghici a devenit principalul suspect în ancheta ce viza dispariţia din banii plătiţi de victimă. L-au dat de gol achiziţiile scumpe făcute la câteva zile după flagrant.

În mai 2018, în timp ce un bătrân îi dădea un plic cu bani unui escroc care îl înşelase prin metoda „Accidentul”, întâmplarea a făcut ca în zonă să fie Daniel Drăghici, pe atunci elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina, împreună cu prietenul său Ioan Bujor.

Viitorului poliţist i s-a părut bizar faptul că un bătrânel îi dă un plic unui tânăr destul de dubios la prima vedere şi, bănuind că este vorba despre metoda „Accidentul”, a sunat imediat la poliţie şi s-a pus în urmărirea suspectului. Daniel Drăghici l-a prins pe escroc, l-a imobilizat şi l-a predat celor doi agenţi de poliţie sosiţi în urma sesizării.

Daniel Drăghici a furat bani de la bătrân

După mai multe săptămâni şi după ce Daniel Drăghici absolvise Şcoala de Poliţie, bătrânul căruia i-au fost returnaţi banii le-a declarat anchetatorilor că în plic erau 30.000 de lei, şi nu 21.800 de lei, aşa cum i-a restituit Daniel Drăghici. Atunci, anchetatorii l-au luat la întrebări pe Daniel Drăghici, care fusese de faţă la incident şi au descoperit că acesta îşi însuşise 8.000 de lei, bani din care şi-a luat inclusiv un laptop scump.

După ce s-a aflat adevărul, surse din cadrul Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina au dezvăluit în exclusivitate pentru adevărul.ro că în cele din urmă, în toamna lui 2018, Daniel Drăghici a returnat cei 8.000 de lei furaţi de la bătrân, incidentul soluţionându-se pe cale amiabilă. În caz contrar, Daniel Drăghici risca dosar penal.

Însă neregulile nu s-au oprit aici. Din toamna lui 2018, Daniel Drăghici a ajuns la Poliţia Ţăndărei din judeţul Ialomiţa, unde s-a remarcat prin alte nereguli, inclusiv că a amendat de două ori un jandarm aflat în misiune. Drept urmare, Daniel Drăghici a fost sancţionat cu tăierea a 20% din salariu de către IPJ Ialomiţa. Daniel Drăghici a contestat sancţiunea în instanţă, iar pe 28 ianuarie a.c. Tribunalul Argeş i-a respins contestaţia.

În vara anului 2020 a fost mutat la IPJ Argeş, la Secţia 4 Poliţie Piteşti. Daniel Drăghici este acum cercetat în stare de arest pentru lovituri cauzatoare de moarte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: