Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Pufeh, unul dintre concurenții de la „America Express”?

Cine este Pufeh, unul dintre concurenții de la „America Express”?

GALERIE FOTO (3)

Recent, s-a aflat numele concurenților care se vor aventura în cel de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express”. Printre participanți se află și unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România, Pufeh. El are peste 18,5 mii de urmăritori pe Instagram. Tot acolo, își derulează majoritatea activităților și campaniilor. Iată cine este Pufeh, unul dintre concurenții de la „America Express”!

Cine este Pufeh, unul dintre concurenții de la „America Express”

Pufeh a devenit cunoscut în urma mai multor colaborări cu nume sonore din showbiz-ul românesc. Printre aceste persoane se află Carmen Grebenișan și Alina Ceușan. Toți trei sunt din același oraș și colaborează împreună. Ei administrează brandurile de haine și costume de baie ale fetelor.

Pufeh a fost foarte încântat în momentul în care i s-a propus să ia parte la unul dintre cele mai vizionate show-uri de pe Antena 1. El va forma o echipă cu Bruja. Cei doi le-au promis urmăritorilor săi că vor face tot posibilul pentru a câștiga marele premiu. „Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor

noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express”, au declarat aceștia.

Cine este Bruja, cea cu care Pufeh va forma o echipă

Bruja sau Teodora Mîzgoi este o cântăreață care a colaborat cu nume mari din industria muzicală. Printre cei cu care a colaborat se numără și Irina Rimes, Connect-R și Karmen. Aceasta i-a impresionat pe urmăritorii săi cu timbrul său vocal și cu improvizațiile reușite pe care le-a făcut în cadrul diferitor spectacole.

Tânăra artistă a povestit că a rămas marcată de muzica anilor ’60-’90, pe care o asculta cu tatăl ei. De acolo dorința și împlinirea de a face muzică trap, mai ales că a avut tot sprijinul părinților și al prietenilor să facă ceva în direcția asta. „Trapul este o metodă nouă de a menține cultura hip hopului vie în timpurile noastre. Trebuie să respectăm asta”, a declarat aceasta.

Participanții sezonului 5 al emisiunii „America Express” sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Puya și Melinda, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bianca Adam și mama ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: