Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari? Românca i-a furat inima afaceristului

Cine este Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari? Românca i-a furat inima afaceristului

GALERIE FOTO (4) Cine este Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari Românca i-a furat inima afaceristului

Cine este Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari? Afaceristul este total îndrăgostit de aceasta, iar curioșii se întreabă acum cine este românca celebră care i-a furat inima. 

Cine este Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari? Românca i-a furat inima afaceristului

Cine este Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari? Românca a devenit recent soția lui Piero Ferrari și se pare că se va număra printre moștenitorii imperiului Ferrari. Romina Gingașu și fiul legendarului Enzo Ferrari formează un cuplu de aproximativ cinci ani și au decis să-și unească destinele într-o ceremonie secretă. Înainte de căsătorie, Romina a mai avut o relație cu fiul unui celebru om de afaceri și politician de la noi.

Soția lui Piero Ferrari este din București, însă trăiește de ani buni la Monte Carlo, unde lucrează pentru fabrica de avioane „Bombardier”. De altfel, așa l-a și cunoscut pe miliardar, prin prisma job-ului său. Românca vinde avioane bogaților lumii și așa a intrat în contact cu cel care i-a devenit soț.

„Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari! Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra. (…) Chimia dintre cei doi (n.r. Piero şi Romina) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”, a declarat un apropiat pentru Cancan.

Cine este Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari Românca i-a furat inima afaceristului

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au cunoscut în anul 2016, și se pare că românca l-a cucerint imediat pe miliardar. La acea vreme, amândoi se aflau pe aeroportul privat Milano Linate. La vremea respectivă, miliardarul era căsătorit cu Floriana Nalin. El a decis să divorțeze în 2019 de fosta soție, după 50 de ani de mariaj, pentru a putea avea o relație oficială cu Romina Gingașu.

Piero Ferrari este fiul fiului nelegitim al lui Enzo Ferrari, fiind vicepreședinte și acționar al celebrului concern Ferrari. Averea sa este estimată la 4,5 miliarde de dolari. La acest moment, el ar deține 10% din acțiunile companiei Ferrari, pe care le-a moștenit de la tatăl său.

Romina Gingașu a avut o relație cu Silvius Prigoană

Romina Gingașu a avut o relație cu Silvius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană. Cei doi s-au despărțit în decembrie 2008, chiar înainte de sărbători. Chiar Romina a vorbit despre motivele pentru care a pus punct poveștii de dragoste cu Silvius.

„Relatia trebuia sa se termine odata si odata. Rar exista intelegere intre noi. Dupa trei zile in care totul mergea bine, Silvius isi mai gasea cate o admiratoare si ma lasa balta, apoi se intorcea tot la mine, cu aceleasi texte de cuceritor. Eu am pus suflet in aceasta relatie, dar tind sa cred ca timpul petrecut cu el a fost irosit. Nu vreau sa spun nimic de rau despre persoana lui, am un respect deosebit pentru familia sa, dar, din partea mea, la capitolul relatie, merita doar nota 5”, a spus ea la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: