Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Serghei, poliţistul de 31 ani împușcat mortal pe Aeroportul Chișinău

Cine este Serghei, poliţistul de 31 ani împușcat mortal pe Aeroportul Chișinău

Un polițist de frontieră şi un agent de pază au fost omorâţi, pe Aeroportul Chișinău, de un cetățean străin căruia nu i s-a permis intrarea în țară.

Suspectul ar fi luat ostatici mai mulți oameni. Autorităţile moldovene consideră atacul unul terorist. Toate zborurile din şi spre Chişinău au fost suspendate.

Cum s-a derulat atacul

Atacatorul a luat arma unui poliţist de frontieră, a tras în el şi într-un agent de pază. Ambii bărbaţi au murit. Potrivit premierului din Republica Moldova, Dorin Recean, pistolarul ar fi din Tadjikistan și ar avea 43 de ani.

Incident grav de securitate la Aeroportul Internațional Chișinău. Unui cetățean din Tadjikistan de 43 de ani i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova din considerente de securitate.

În timpul însoțirii sale către zona sterilă pentru a fi returnat, acesta a împușcat mortal un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară, cu arma sustrasă de la un angajat al poliției de frontieră.

O altă persoană – pasager – a fost rănită și se află în îngrijirea medicilor. BPDS Fulger a reținut atacatorul. Transmit sincere condoleanțe familiilor victimelor. Guvernul va interveni cu ajutorul necesar”, a spus Dorin Recean.

Poliţistul ucis avea doar 31 de ani

Agent-şef adjunct Muntean Serghei avea 31 de ani şi activa în Poliţia de Frontieră din anul 2011.

Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, a colegului nostru Serghei Muntean. Polițistul de frontieră este victima agresorului care astăzi, pe Aeroportul Internațional Chișinău, a folosit arma de foc și a făcut două victime.

Angajații Poliției de Frontieră sunt profund îndurerați de moartea tragică a colegului și împărtășesc întristarea tuturor celor care l-au cunoscut. În aceste momente grele transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și camarazilor, însoțite de gândurile noastre de mângâiere şi îmbărbătare.

Agent-șef adjunct Muntean Serghei era în vârstă de 31 de ani și activa în Poliția de Frontieră din anul 2011.

La fel, în legătură cu trecerea în neființă a colegului din securitatea aeronautică, echipa Poliției de Frontieră vine cu un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate, fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare și să îi dea putere să treacă peste aceste momente„, a transmis Poliţia de Frontieră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: