Redactia.ro
Home » Știri » Cine este și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban. Puțini știu adevărul despre familia lor

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban. Puțini știu adevărul despre familia lor

GALERIE FOTO (3) Cine este și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban. Puțini știu adevărul despre familia lor

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban. Puțini știu adevărul despre familia lor. Cei doi au împruenă un băiat în vârstă de 20 de ani.

Mihaela este căsătorită cu Premierul Orban de ani buni și au împreună un băiat. Tudor are 20 de ani. Ludovic Orban a știu să separe viața personală de cariera sa politică. De mai bine de 20 de ani activează în acest domeniu, dar rareori a fost văzut alături de soția sa. Fire discretă, putem spune că Mihaela este femeia puternică din spatele unui bărbat de succes.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban. Puțini știu adevărul despre familia lor

Mihaela este o femeie elegantă și mereu cu zâmbetul pe buze. A absolvit Facultatea de Psihologie, Pedagogie și Sociologie Universitatea București. Este directoarea unei grădinițe private din București, pedagog și psiholog. Deține funcția de consilier în cadrul unei fundații care se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din țara noastră.

Ludovic Orban este actualul premier al României. Are 56 de ani și este cel mai sărac premier al României de după revoluție. Potrivit declarației de avere depusă în anul 2017, familie Orban deține o vilă de 200 mp in judetul Ilfov, un autoturism Volkswagen Passat, fabricat in anul 2007. Nu deține bijuterii de valoare sau opere de artă, însă are în conturi suma de 11.800 de euro și nu deține împrumuturi bancare.

Ludovic Orban, despre relația cu fiul său

Deși a încercat să nu amestece viața personală cu cea profesională, premierul României i-a oferit în urmă cu 2 ani răposatei Cristina Țopescu un interviu despre viața de familie. Premierul a povestit despre relația pe are o are cu Tudor, unicul său fiu.

„L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul meu de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii”, a spus Ludovic Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: