Redactia.ro
Home » TV » Cine este și cu ce se ocupă soția lui Rareș Bogdan! Florina i-a dăruit doi copii

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Rareș Bogdan! Florina i-a dăruit doi copii

GALERIE FOTO (4) Rareș Bogdan și Florina

Rareș Bogdan, fost jurnalist și actual politician, este cunoscut pentru emisiunile sale TV. Viața personală și-a ținut-o mereu departe de ochii curioșilor. Puțini știu, așadar, cine este și cu ce se ocupă soția lui Rareș Bogdan.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a fost mereu în centrul atenției, fiind prezentator de televiziune, iar acum, de când a intrat în politică, toți ochii sunt ațintiți asupra lui. Totuși, soția lui nu a fost niciodată atât de prezentă în spațiul public ca el. Florina, cea care îi este alături lui Rareș Bogdan, este jurist și a fost mulți ani stewardesă.

Rareș Bogdan și soția lui se cunosc de pe vremea când el nu era cunoscut și avea un magazin de telefoane mobile în Cluj. Florina Bogdan a povestit că nu a fost atrasă la început de apariția fostului prezentator TV, mai ales pentru că acesta avea mustață.

“Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate”, a spus Florina, soția lui Rareș Bogdan.

Abia doi ani mai târziu, relația dintre ei a început să prindă contur. Încă de atunci, Rareș Bogdan a impresionat-o pe actuala lui soție.

„După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei”, a mai spus Florina Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: