Redactia.ro
Home » Știri » Cine este și cum arată fiul lui Ludovic Orban? Tânărul are o minte brici și „un IQ mult peste medie”

Cine este și cum arată fiul lui Ludovic Orban? Tânărul are o minte brici și „un IQ mult peste medie”

GALERIE FOTO (2) ludovic orban fiu

Ludovic Orban este la momentul actual unul dintre cei mai importanți politicieni, fiind al doilea om în stat. O fire discretă, dar asumată, premierul României vorbește rar despre familia și viața personală. În rarele ocazii în care totuși a făcut declarații pe subiect, prim-ministrul a vorbit întotdeauna laudativ la adresa fiului său. Cine este, așadar, și cum arată fiul lui Ludovic Orban.

Tudor Orban, mândria premierului. Are 21 de ani și este student

Premierul României este căsătorit cu Mihaela Orban de mai bine de 25 de ani și au împreună un băiat, pe nume Tudor. Tânărul de 21 de ani este student în cadrul Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității București. Cei care îl cunosc spun despre el că este o persoană introvertită, dar cu o minte „brici” în științele exacte.

„Tudor participă încă de la 16 ani la olimpiade de matematică și informatică. Are o minte brici și un IQ mult peste medie. Îi plac mult călătoriile, dar și desenul, pe care a reușit să îl ducă la nivel de artă, deși nu are studii de specialitate. Desenează grafitti la fel de fel de competiții naționale și internaționale, toate lumea se întreabă de unde are el un asemenea talent”, a declarat un apropiat al familiei Orban pentru Playtech.

Ce spune Ludovic Orban despre fiul său, Tudor

Într-un interviu deschis, Ludovic Orban a mărturisit că și-a dorit ca fiul său să-și aleagă singur calea în viață. „L-am crescut liber, l-am lăsat să se dea cu capul de pragul de sus de unul singur, nu l-am protejat. Am vut să își aleagă propriul drum în viață. Am încercat să-i spun punctul meu de vedere. Nu am apelat la interdicții, la pedepse, nici măcar nu l-am amenințat vreodată. A avut și el mici momente în care a fost rebel, dar asta se întâmpla la 15 ani. De atunci, nu mi-a mai dat niciun motiv de supărare. E pe propriile picioare, caută să-și rezolve singur problemele”, declara Ludovic Orban în 2007.

Ludovic Orban familie
Familia lui Ludovic Orban. FOTO: playtech
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: