Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cum arată soțul Ralucăi Bădulescu. Bărbatul se ferește de lumina reflectoarelor

Cine este și cum arată soțul Ralucăi Bădulescu. Bărbatul se ferește de lumina reflectoarelor

GALERIE FOTO (2)

Raluca Bădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Stamin. Actualul ei soț este o persoană care se ferește să apară în presă și fuge de lumina reflectoarelor. Iată cum arată și cum se înțelege cu fiul in prima căsnicie a Ralucăi Bădulescu.

Cum arată Florin Stamin, actualul soț al Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu a fost căsătorită în trecut cu Vali Pungă, fost fotomodel, iar împreună au un copil, pe Alex. Cu actualul soț totul s-a mișcat foarte rapid. Cei doi s-au cunoscut și după trei luni de relație și-au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă. În anul 2016 au făcut și cununia religioasă. Mulți i-au atras atenția Ralucăi Bădulescu cum că relația lor nu va merge deoarece s-au cunoscut la o vârsta de 34 de ani, dar iată că destinul a demonstrat contrariul.

Ce spune Raluca Bădulescu despre Florin Stamin. Cum se înțelege acesta cu fostul ei soț

În cadrul unui interviu exclusiv pentru redacția.ro, Raluca Bădulescu a făcut mai multe dezvăluiri despre familia sa. Vedeta a mărturisit că actualu soț este foarte preocupat de educația fiului ei din prima căsnicie și că fostul soț și actualul sunt în relații foarte bune. Raluca Bădulescu a mărturisit că actualul soț nu este deloc gelos pe faptul că ea are o relație deosebită cu fostul soț.

Suntem o familie extinsă. Soțul meu, Florin, este tatăl numărul unu, și Vali, tatăl numărul doi. Copilul meu are doi tați extraordinari, ambii prezenți în viața lui. Vali locuiește de mulți ani la Madrid, dar vine de câteva ori în țară și vorbește cu Alex la telefon foarte des, au o relație foarte apropiată. Mă bucură foarte mult acest lucru și mă mândresc că putem avea o astfel de relație de familie. Este în mare parte meritul soțului meu care este un tip foarte înțelegător.

Absolut deloc. Florin este cel mai minunat soț din lumea asta. Nu o spun doar eu, ci toți cei care îl cunosc. Este înțelept, fantastic, înțelegător, mă ajută în tot. Într-o căsnicie, nu există evoluție fără înțelegere, respect între parteneri. Soțul meu m-a sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit. Dacă mâine mi-aș dori să merg pe Kilimanjaro, m-ar ajuta să am echipamentul pregătit să urc pe munte, chiar dacă știe că n-aș putea parcurge nici trei metri.„, a mărturisit Raluca Bădulescu pentru redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: