Redactia.ro
Home » Știri » Cine este șoferul care a fugit după ce a spulberat o tânără pe o trecere de pietoni din Capitală? Niciun participant la trafic nu a sărit în ajutorul fetei VIDEO

Cine este șoferul care a fugit după ce a spulberat o tânără pe o trecere de pietoni din Capitală? Niciun participant la trafic nu a sărit în ajutorul fetei VIDEO

 Cine este șoferul care a fugit după ce a spulberat o tânără pe o trecere de pietoni din Capitală? Niciun participant la trafic nu a sărit în ajutorul fetei VIDEO

Iată cine este șoferul care a fugit după ce a spulberat o tânără pe o trecere de pietoni din Capitală? Nici un participant la trafic nu a sărit în ajutorul fetei!

Accident cumplit în Capitală

Bucureștiul a fost martor la un eveniment șocant, care a scos la iveală latura întunecată a societății noastre. O fată de doar 15 ani a fost lovită puternic de o mașină în timp ce traversa bulevardul Iuliu Maniu la o trecere de pietoni. Mai șocant decât accidentul în sine a fost faptul că nicio mașină nu s-a oprit să acorde ajutor victimei, iar șoferii au preferat să ocolească corpul inert care zăcea pe carosabil.

Niciun participant la trafic nu a sărit în ajutorul fetei

Accidentul a avut loc în ziua de sâmbătă, în plină zi, pe un bulevard aglomerat din Capitală. Fata de 15 ani a fost izbită violent de mașină și aruncată câțiva metri în aer, iar apoi a căzut pe șosea, grav rănită. În ciuda groazei și a nevoii urgente de ajutor medical, trecătorii și șoferii care treceau pe lângă locul accidentului au ales să se ferească și să-și vadă de drum.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum mașinile trec pe lângă fata accidentată fără să încetinească sau să oprească. Pare că viața ei nu are nicio valoare pentru cei care au trecut pe acolo. Și acesta nu a fost doar un eveniment izolat, ci o ilustrare crudă a indiferenței și a lipsei de empatie care pot prevala în societatea noastră aglomerată și agitată.

La un moment dat, câțiva pietoni au intervenit pentru a încerca să o salveze pe fata de 15 ani. Ei au încercat să o ajute și să-i acorde primul ajutor până la sosirea ambulanței. Gestul lor, deși admirabil, nu poate compensa întru totul absența de reacție a șoferilor care au trecut pe lângă ea.

Cine este șoferul care a fugit după ce a spulberat o tânără pe o trecere de pietoni din Capitală

Autorul accidentului, un tânăr de 20 de ani, a fost identificat și este acum sub anchetă. Potrivit poliției, el a lovit fata în timp ce aceasta traversa strada și a continuat să conducă fără să oprească și să acorde ajutor. În urma testelor de alcool și droguri, s-a stabilit că șoferul nu consumase alcool sau droguri, dar acest lucru nu înlătură gravitatea faptei sale.

Conducatorul unui autovehicul, care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre Str. Valea Cascadelor catre Autostrada A1 a surprins si accidentat un pieton angajat in traversarea drumului public, iar imediat dupa impact, si-a continuat deplasarea.

In urma activitatilor desfasurate de catre politistii din cadrul Brigazii Rutiere, autorul accidentului de circulatie a fost identificat, în timp ce Digi24 susține că, în fapt, acesta s-a prezentat la Poliție însoțit de mama sa.

„La data de 11 Noiembrie a.c, in jurul orei 13:30, Brigada Rutiera a fost sesizata prin SNUAU 112 cu privire la un accident rutier inregistrat pe bd.Iuliu Maniu din sectorul 6.

Conducatorul autovehiculului a fost testat cu aparatele Alcooltest si DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. De asemenea, a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Brigazii Rutiere sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 6, pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia”, a anuntat politia.

Acum, autoritățile cercetează cazul și vor decide asupra sancțiunilor penale care vor fi luate împotriva șoferului vinovat. El este acuzat de vătămare corporală din culpă și de părăsirea locului accidentului, ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia

 

Sursa foto: aktual24.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: