Redactia.ro
Home » Știri » Planul roșu de intervenție, activat! Tragedie cu 3 morți și 8 răniți, după un accident înfiorător pe un drum din Galați

Planul roșu de intervenție, activat! Tragedie cu 3 morți și 8 răniți, după un accident înfiorător pe un drum din Galați

GALERIE FOTO (7) Planul roșu de intervenție, activat! Tragedie cu 3 morți și 8 răniți, după un accident înfiorător pe un drum din Galați

Planul roșu de intervenție, activat! Tragedie cu 3 morți și 8 răniți, după un accident înfiorător pe un drum din Galați. Iată detaliile!

Planul roșu de intervenție, activat

Un grav accident rutier s-a produs luni dimineața pe DN 25 în județul Galați, lăsând în urmă trei victime fatale și opt persoane grav rănite. Potrivit informațiilor preliminare, coliziunea a avut loc între un microbuz de transport persoane și un autoturism, iar impactul a fost atât de puternic încât autoritățile au fost nevoite să activeze Planul Roșu de intervenție pentru a gestiona eficient situația.

Tragedie cu 3 morți și 8 răniți, după un accident înfiorător pe un drum din Galați

La fața locului, resursele de intervenție au fost mobilizate rapid pentru a acorda asistența medicală de urgență și a-i salva pe cei implicați în tragicul accident. Echipele de intervenție au inclus o mașină de stingere, o echipă de descarcerare, o ambulanță SMURD cu medic, un echipaj SMURD de prim ajutor, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, un elicopter SMURD și trei ambulanțe SAJ. Misiunea lor este în desfășurare, iar autoritățile fac tot posibilul pentru a salva viețile celor răniți și pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Sursa foto: antena3.ro

 

 

 

Sursa foto articol: observatornews.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: