Redactia.ro
Home » Monden » Cine este soția lui Cove! Femeia activează în domeniul medical

Cine este soția lui Cove! Femeia activează în domeniul medical

Cine este soția lui Cove

Cove este un cunoscut prezentator TV, foarte apreciat de fanii lui. Deși toată lumea știe cine este, puțini știu cine este soția lui. 

Cine este soția lui Cove

Cove, pe numele său real Gabriel Coveșteanu, este un cunoscut prezentator. Acesta s-a lansat prezentând emisiunea ”Surprize, Surprize”, alături de Andreea Marin. În prezent este prezentator al emisiunii ”Vorbește Lumea” și actor pe scena Teatrului de copii ”Ion Creangă”.

Cove are vârsta de 46 de ani, iar în tot acest timp s-au aflat puține lucruri despre familia lui. El este căsătorit din 2013 cu Florentina Ene, iar relația dintre ei este una foarte stabilă. Este un soț extraordinar și un tatăl la fel pentru cei doi băieți pe care îi au împreună. Într-un interviu oferit pentru impact.ro, Cove a povestit cum s-a cunoscut cu soția lui.

”Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost si momente in care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama ca suntem făcuți unul pentru celălalt”, povestea în urmă cu ceva timp Gabriel Coveșanu.

Cine e soția lui Cove

Cove și Florentina Ene s-au afișat foarte rar împreună. Aceștia nu au apărut la evenimente mondene, iar de cele mai multe ori, Cove apare singur alături de colegii lui de televiziune. Puțini știu cine este soția lui Cove. Florentina Ene activează în domeniul medical, fiind medic de profesie. Aceasta deține, alături de sora ei, o clinică medicală. Soția lui Cove nu a vrut să apară în media și a dorit să-și țină viața personală privată.

Cove și Florentina s-au căsătorit după trei ani de relație, dar ei se cunoșteau încă dinainte de prima căsătorie a lui Cove. Florentina a declarat în cadrul unui interviu în urmă cu câțiva ani că între ea și Cove nu a fost dragoste la prima vedere.

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Şi nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”, a declarat Florentina.

Cove are două job-uri pentru a-și rotunji veniturile

Gabriel Coveșanu este în prezent prezentator la ”Vorbește Lumea”. Acesta este prins între două job-uri, astfel, pe lângă job-ul de prezentator, el colaborează și cu Teatrul de copii ”Ion Creangă”, unde oferă părinților o alternativă frumoasă și sigură pentru copiii lor.

”Am două joburi. Cum se termină emisiunea „Vorbește lumea”, merg în altă parte și o iau de la capăt. Mă ocup în prezent de Teatrul „Ion Creangă”. Majoritatea teatrelor, inclusiv noi, ne-am adaptat. O să avem o stagiune estivală, niște spectacole în grădinile Eliad, e un amfiteatru unde pot intra în jur de 30-35 de spectatori. Se păstrează distanțarea, este în aer liber”, a povestit prezentatorul TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: