Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cine sunt cele mai bogate femei din România şi din ce au făcut banii?

Cine sunt cele mai bogate femei din România şi din ce au făcut banii?

Bani avere

Sunt o mulțime de români care au succes și care au averi impresionante. Totuși, printre aceștia e găsesc și multe femei, care au reușit să strângă o atât de mulți bani încât să poată fi numite milionare! Iată care sunt cele mai bogate românce din lume.

Cine sunt cele mai bogate românce din lume

Pe primul loc în acest top se află Jenny Paulson, care o avere de circa 4 miliarde de dolari. Aceasta s-a căsătorit cu omul de afaceri John Paulson, iar cei doi s-au cunoscut pe vreme când românca îi era doar secretară. Cuplul de deține mai multe proprietăți de lux, printre care o casă în Aspen, Colorado, dar și un apartament pe malul mării în Rio de Janeiro. Românca este prietenă cu nimeni altul decât Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite. Cei doi soți locuiesc în New York, într-un palat evaluat la 15 milioane de dolari.

Tot pe lista celor mai bogate femei se află românca deținătoare a lanțului de farmacii Catena,  ea având o avere de 300 de milioane de euro. Cifra de afaceri a lanțului de farmacii este de peste 400 de milioane de euro.

În același top se află și Veronica Gușă de Drăgan, văduva lui Iosif Constantin Drăgan. Soțul ei a decedat în anul 2008, moment în care ea a moștenit toată averea lui și a devenit cea mai bogată femeie din România în acel moment. Între timp, ea a fost depășită de alte femei. Veronica Gușă de Drăgan are trei copii și deține peste 100 de firme. Din 20021, ea a condus grupul Butan Gas. Ea avea doar 22 de ani când s-a căsătorit cu omul de afacari Iosif Drăgan, el având 78 de ani.

Româncele cu averi impresionante

“Nu am văzut niciodată diferența de vârstă. M-a fascinat personalitatea lui, modul elegant de a se comportă și m-a făcut să mă simt cea mai importantă femeie din viață lui”, a spus femeia

„Când Iosif Constantin Drăgan mi-a încredințat conducerea Grupului ButanGas, mi-a dat totul: încredere, curaj, forță, motivație și, nu în ultimul rând, certitudinea continuității”, a mai spus ea.

Nadia Comăneci se află și ea pe listă, împreună cu soțul ei având o avere de circa 25 de milioane de dolari.

Carmen Timiș se află și ea pe listă, ea fiind soția omului de afaceri Frank Timiș. Aceștia au o avere de circa 2 miliarde de dolari.

În 2002, Carmen Timiș a renunțat la viața sa publică, ea fiind jurnalistă a TVR, după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri. Acum, ea se ocupă cu actele de caritate și are o fundație care îi poartă numele.

Monica Gabor se află și ea pe această listă, alături de soțul ei, Mister Pink, ea având o avere de circa 1,2 miliarde de dolari.

În topul celor mai bogate românce din lume se află și Anastasia Soare, denumită și regina sprâncenelor. Aceasta are o linie de cosmetice foarte populare. Aceasta are o avere de 5 miliarde de dolari, obținută după ce și-a vândut brandul către Sephora, primind un miliard de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: