Redactia.ro
Home » Monden » Cine va moșteni averea lui Cristian Țânțăreanu? Milionarul a scris tot în testament

Cine va moșteni averea lui Cristian Țânțăreanu? Milionarul a scris tot în testament

Cum se simte Cristian Țânțăreanu după ce a învins cancerul? Ce interdicție i-au impus medicii: „În fiecare zi mă blestem...”

Cristian Țânțăreanu se numără printre milionarii României și are o poveste de viață impresionantă, însă puțini sunt cei care știu cine va moșteni averea de aproape 30 de milioane de euro a afaceristului.

Cine va moșteni averea lui Cristian Țânțăreanu? Milionarul a scris tot în testament

Cristian Țânțăreanu este un nume consacrat în showbiz-ul românesc. A trecut prin momente de nedescris, a învis boala și a renăscut. Recent, celebrul milionar a făcut dezvăluiri inedite despre averea sa, dar mai ales, despre cei care vor moșteni cele aproape 30 de milioane de euro.

După ce a aflat că are cancer, de teamă să nu-și lase familia pe drumuri, afaceristul și-a făcut testamentul și a decis ca copiii și nepoțiii săi să primească munca lui de o viață. Acesta a mărturisit că nu există un singur moștenitor al averii sale, ci mai mulți: copiii și nepoțiii săi. Milionarul a declarat că le-a dat casele copiilor săi, care sunt chiar și acționari egali în formă. Toată averea pe care a obținut-o de-a lungul vieții o va lăsa fiului său.

“Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu în cadrul unei emisiuni TV.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Mai mult, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit și ce pensie primește din partea statului român. Afaceristul a mărturisit că este vorba de nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de lei, bani cu care, conform declarațiilor lui, ar putea trăi lejer. Cu toate acestea, milionarul a decis să-și lase pensia pe mâna nepoatei sale, ea fiind cea care o ridică și tot ea este cea care se bucură de bani.

”De la stat eu primesc o pensie de 2.500 lei. Aș putea trăi cu banii ăștia. Poți să trăiești din cât ai. Pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a mai dezvăluit milionarul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: