Redactia.ro
Home » Monden » Cine va moșteni averea lui Petrică Cercel. Manelistul a agonisit ani întregi pentru a le oferi copiilor o viață decentă

Cine va moșteni averea lui Petrică Cercel. Manelistul a agonisit ani întregi pentru a le oferi copiilor o viață decentă

GALERIE FOTO (4) Cine va moșteni averea lui Petrică Cercel.

Cine va moșteni averea lui Petrică Cercel. Manelistul a pierdut lupta cu virusul care a ucis milioane de oameni. Organismul lui Petrică Cercel nu a mai rezistat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Cântărețul a muncit o viață întreagă pentru a le oferi celor trei copii ai lui o viață decentă. Cine va moșteni întreaga avere?

Cine va moșteni averea lui Petrică Cercel. Manelistul a agonisit ani întregi pentru a le oferi copiilor o viață decentă

Cine va moșteni averea lui Petrică Cercel. Moartea prematura a lui Petrică Cercel i-a șocat pe cei care l-au cunoscut de-a lungul anilor. Artistul a fost internat mai multe zile la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În urmă cu trei zile, Ionuț Cercel, fiul manelistului, declara că tatăl său a mers pe picioarele sale la spital, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit ulterior.

Din păcate, organismul artistului a cedat, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Petrică Cercel este cunoscut de o țară întreagă, iar de-a lungul anilor și-a construit o carieră de succes în muzică. Mai mult, acesta se declara un bărbat împlinit și pe plan personal, având o soție care i-a fost alături mai bine de 35 de ani, care i-a dăruit trei băieți extraordinari, Florin, Ionuț și Ami.

De asemenea, aceștia l-a rândul lor l-au făcut bunic pe artist. Din păcate, manelistul nu a apucat să se bucure mai mult de cei cinci nepoți ai săi. „Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, declara manelistul în urmă cu câteva luni.

Petrică Cercel a făcut o avere din evenimentele la care participa, dar nu se știe cu exactitate la ce sumă a ajuns acesta în momentul în care a decedat. Potrivit Wowbiz.ro, referitor la moștenirea averii, cel mai probabil va fi împărțită la cei trei copii și soție.

Narcisa Moisa, înlăcrimata după moartea lui Petrică Cercel

Prietenii și colegii de breaslă ai lui Petrică Cercel sunt devastați de durere. Unii dintre ei au postat pe rețelele de socializare mesaje emoționante pentru familia artistului.

Adi de la Vâlcea și Narcisa Moisa au vorbit despre cel ce a fost Petrică Cercel, dar și despre faptul că nu pot concepe faptul că artistul nu mai e printre noi. „Sunt șocată de această veste și când am auzit că este în spital, tot nu-mi venea să cred, nu voiam să cred. De câte ori mai discutam despre acest subiect aveam speranțe și spuneam așa câte o rugăciune pentru el. Ce pot să spun e că a fost un om bun, se vedea acest lucru! Își iubea familia foarte mult. Și-a crescut copiii cu cea mai mare dăruire. Nu mai spun că a fost un lăutar, un artist care separat de faptul că compunea, după care toți lăutarii din România cântau și îți câștigau pâinea după el, printre care și eu.”, a declarat Narcisa Moisa la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: