Redactia.ro
Home » Monden » Cine vor fi noii jurați de la Românii au Talent. Sezonul 12 va aduce schimbări majore

Cine vor fi noii jurați de la Românii au Talent. Sezonul 12 va aduce schimbări majore

GALERIE FOTO (3) Finala „Românii au talent” 2023. Cine luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro

Cine vor fi noii jurați de la Românii au Talent. Emisiunea a suferit mai mult schimbări în ultima perioadă. După plecarea surprinzătoarea a lui Florin Călinescu și a Alexandrei Dinu, Andra și Andi Moisescu vor avea noi colegi. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete vor fi noii jurați ai show-ului!

Cine vor fi noii jurați de la Românii au Talent. Sezonul 12 va aduce schimbări majore

Cine vor fi noii jurați de la Românii au Talent. Spre surprinderea tuturor, Florin Călinescu a părăsit trustul Pro Tv, deși făcea parte din echipa Românii au Talent de ani buni. De asemenea, Alexandra Dinu nu va mai face parte din juriul show-ului. În următorul sezon, alături de Andra și Andi Moisescu vor fi Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Vineri, 8 octombrie au început filmările pentru sezonul 12 al emisiunii, iar cei doi s-au alăturat veteranilor show-ului, Andra și Andi. Vara aceasta au avut loc preselecțiile prin toată țara și multe persoane au venit pentru a se înscrie în emisiune să își demonstreze talentele pe care le au. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au bătut palma pentru a fi jurați la Românii au Talent. ”Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”, a spus Dragoș Bucur.

Dragos Bucur

De asemenea, Bobonete este foarte bucuros că face parte din echipa Românii au Talent și că se află la masa juriului. ”Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, spune comediantul Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete

De ce a plecat Florin Călinescu de la PRO TV

Vestea plecării lui Florin Călinescu din PRO TV a surprins pe toată lumea. Actorul a declarat că are alte planuri de viitor, explicând și care a fost motivul plecării. „Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni.Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a declarat vedeta. În prezent, Florin Călinescu poate fi urmărit la Prima TV, unde moderează o nouă emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: