Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Florin Călinescu s-a reprofilat! Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu

Fiul lui Florin Călinescu s-a reprofilat! Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu

GALERIE FOTO (3) Fiul lui Florin Călinescu s-a reprofilat! Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu

Fiul lui Florin Călinescu s-a reprofilat! Petru Călinescu și-a schimbat domeniul de activitate, după ce a încercat să se impună pe piața muzicală. 

Fiul lui Florin Călinescu s-a reprofilat! Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România. Vedeta se mândrește cu fiul său, Petru Călinescu, chiar dacă a renunțat la cariera sa din muzică pentru a deveni afacerist.

Deși toată lumea îl cunoaște pe Florin Călinescu, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă fiul său, Petru Călinescu. Acesta a studiat canto la o prestigioasă universitate din Liverpool, Anglia, după care a venit în România și a încercat să se impună pe piața muzicală. Fiul lui Florin Călinescu și band-ul său au avut numeroase apariții TV, iar Petru chiar a continuat să cânte și după ce a devenit tată.

Ulterior, Petru Călinescu a renunțat la viața din București, dar și la showbiz-ul românesc în favoarea unei vieți liniștite de familie. Soția lui Petru Călinescu este brașoveancă, motiv pentru care a ales să se mute cu toată familia la munte. Fiul vedetei TV a pus concertele pe locul doi și s-a axat pe familie, motiv pentru care și-a deschis o afacere.

Petru Călinescu a deschis în Brașov un magazin cu produse bio de care este foarte mulțumit. Potrivit surselor noastre, Florin Călinescu este foarte mândru, căci fiul lui a ales să se descurce singur, fără ajutorul nimănui. Acesta s-ar fi documentat ani la rând în ceea ce privește logistica unei astfel de afaceri.

„Petru a început o viață nouă, un nou drum și o afacere care nu are legătură cu nimic din ce făcea înainte. Mai are și concerte, dar mai mult se ocupă de magazinul lor, care e și online. Este o afacere mică de familie. Este foarte fericit și împlinit, mai ales că Brașovul le-a oferit liniștea de care aveau nevoie, după nebunia din București.”, au declarat surse apropiate familiei Călinescu, pentru cancan.ro.

De ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la PRO TV

Spre surprinderea tuturor, Florin Călinescu a părăsit trustul de televiziune PRO TV. În urmă cu câteva săptămâni, fostul jurat de la Românii au Talent anunța pe contul său de Facebook că a luat decizia de a pleca, fără a-și argumenta hotărârea. Ei bine, Florin Călinescu a spulberat misterul și a spus care a fost, de fapt, motivul plecării de la PRO TV. Actorul a postat un nou mesaj pe Facebook în care declara că își va deschide propria televiziune. 

”Cine crede că poate avea un drum în televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Producător/ producătoare. Și așa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistică și sau montaj. Voce. Vânzări. Juridic. Hr. Șoferi. Coafeze. Casting. Scenariști. Computere. Grafică. Promo. Reporteri. Și câte altele… Putei să trimitei cv. Materiale filmate și orice altă formă de recomadare pe pagină mea de chat a fb. Va garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% româneasca. Va ofer garanția calității, nu a altor criterii. Obligații. Neamuri. Etc. Plus numărul de telefon. Adaug. La anumite treburi: materiale filmate. Fotografii.”, este mesajul publicat de Florin Călinescu pe rețeaua de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: