Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu ar putea să ajungă concurentă la Survivor România! ”Mă gândesc serios la propunere”

Claudia Pătrășcanu ar putea să ajungă concurentă la Survivor România! ”Mă gândesc serios la propunere”

Claudia Pătrășcanu ar putea să ajungă concurentă la Survivor România! ”Mă gândesc serios la propunere”

Chiar dacă se află în plin scandal cu fostul soț, Claudia Pătrășcanu are nevoie de o schimbare de decor, astfel că, vedeta a declarat că se gândește să devină una dintre concurentele de la Survivor România. 

Claudia Pătrășcanu ar putea să ajungă concurentă la Survivor

Claudia Pătrășcanu luptă acum într-un proces dificil cu fostul ei soț, afaceristul Gabi Bădălău. Cei doi sunt în război pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună, iar acest lucru o seacă de energie pe artistă, dar o și încarcă cu dorință de a câștiga pentru copiii ei.

Având în vedere că în viața de zi cu zi ea duce o luptă pentru supraviețuire, Claudia Pătrășcanu a declarat recent că se gândește serios să accepte propunerea celor de la Survivor România și de a participa la emisiunea momentului, alături de cei mai pricepuți sportivi.

Având în vedere că show-ul a început deja de ceva timp, cel mai probabil, Claudia Pătrășcanu se va afla în „distribuția” emisiunii care se va ține în 2022.

”În acest moment, mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o…….sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă…este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul, când totul se va așeza în viața mea!!”, a scris Claudia pe Instagram.

Gabi Bădălău și-a dat în judecată fosta soție

În ultimele zile s-a tot discutat despre scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, dar și despre războiul izbucnit între Claudia și Bianca Drăgușanu. Dar nu aceste scandaluri sunt acum importante, ci cele care au loc în instanță. Au tot apărut în presă motivele pentru care Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu și pe fosta soacră, în iulie 2020, ultima modificare fiind în iulie 2020.

Este vorba despre un proces pe rol care vizează partea de partaj material. Se pare că Gabi Bădălău ar fi investit o sumă considerabilă în reconstrucția casei din Agigea pe care cântăreața o deține.

Iar pentru că în lumina evenimentelor desfășurate în ultimii doi ani, Claudia a avut pretenții foarte mari în ceea ce privește partajul, ba chiar și-a dorit acțiuni din firmele lui Bădălău, afaceristul a dat-o în judecată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: