Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu: ”O femeie nu are nevoie de botox și nici de silicoane”

Claudia Pătrășcanu, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu: ”O femeie nu are nevoie de botox și nici de silicoane”

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu: „Să înceteze cu abuzul emoțional asupra copiilor mei”

Claudia Pătrășcanu a început să facă atacuri subtile la adresa Biancăi Drăgușanu. Întrebată de fani dacă are o vreo operație estetică, artista a oferit un răspuns care ar putea stârni revoltă în sufletul blondinei.

Claudia Pătrășcanu, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu: ”O femeie nu are nevoie de botox și nici de silicoane”

Claudia Pătrășcanu a fost întrebată în aceste zile, dacă are vreo intervenție estetică. Artista a negat și a spus că o femeie pentru a fi frumoasă nu trebuie să treacă neapărat pragul cabinetului medicului estetician. Acest răspuns, ar putea să o macine pe Bianca Drăgușanu, actuala parteneră a celui care încă îi este soț Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău. Cu toții știm că blondina este tunată din cap până în picioare.

Claudia Pătrășcanu a mai subliniat faptul că frumusețea naturală este unică și nu poate fi comparată cu nimic.

„O întrebare care îmi este adresată zilnic: Ai silicoane? Ai botox? Transformări? Cum ma mențin naturală la 40ani?! O femeie nu are nevoie de botox și nici de silicoane. O femeie are nevoie de atitudine și încredere in sine. Oricât de multe sau putine kg ai,oricât de putina sau multă frumusete genetica ai,important este sa fii tu și sa nu te transformi intr un obiect…… sa rămâi ceea ce ești și cum ai fost creat. Toate au o măsura in viața și bun simt. Nu mi au plăcut niciodată exagerările,nu gândesc la transformări deoarece consider ca frumusetea naturală nu o poți compara cu nimic. Este unica!”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe rețelele de socializare, potrivit Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că a avut un limbaj licențios de față cu copiii ei

Acest lucru s-ar fi întâmplat după ce Claudia Pătrășcanu i-a lăsat pe cei doi copii să petreacă timp cu tatăl lor, acasă la acesta, unde se afla și Bianca Drăgușanu.

„Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul. Vai de sufletul ei pierdut. Filmulețele spun totul despre ea”, a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca.

Bianca Drăgușanu neagă cele spuse de Claudia Pătrășcanu. De altfel, crede că artista duce lipsă de atenție.

”Minte cu o nerușinare și un teatru… Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva. Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una în mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea.Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el (n.r Gabi Bădălău), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă”, a replicat diva după ce a fost învinovățită că a avut un limbaj licențios în preamja copiilor Claudiei cu Bădălău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: