Redactia.ro
Home » Știri » Clejanii vor să plece în America în urma scandalurilor din ultima vreme?! Ce planuri au artiștii

Clejanii vor să plece în America în urma scandalurilor din ultima vreme?! Ce planuri au artiștii

Scandalurile se țin lanț de familia Clejanilor în ultima vreme. Dupăc e anul trecut Margherita, fiica lor cea mare a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, la nici un an distanță, fiul lor Fulgy a întâmpinat aceeați problemă. Dacă scandalurile din jurul Margăi s-au terminat rapid, în cazul lui Fulgerică lucrurile nu stau chiar roz. Fulgy este într-un conflict continuu cu toată lumea după ce presaa făcut publică escapada sa cu iz penal.

Clejanii vor să plece în America

Într-un interviu din 2019, Viorica și Ioniță de la Clejani au dezvăluit faptul că își doresc mult să plece în Statele Unite ale Americii pentru a avea un show muzical pe Broadway. Familia Clejanilor a fost foate încântată de tot ce au văzut pe plaiurile americane încat această relocare ar fi unul dintre cele mai mari targeturi ale lor.

După tot acest scandal creat în jurul copiilor Clejanilor, să fie plecarea în „țara tuturor posibilităților” scăparea lor din ochii publicului care îi denigrează? Clejanii încă nu s-au pronunțat legat de acest aspect, însă Fulgy, în urmă cu câteva zile a afirmat că va pleca în state pentru a-și face o carieră fiind sătul de România.

„Vreau să plec în SUA. Avem niște proiecte mari, este un vis de-al meu. Am plecat de la ”visul american” – totul e posibil. Lucrăm la un musical pe care speranța mea este să-l lansăm undeva pe Broadway. Dar, deocamdată aștept, când ai copiii fericiți, totul merge bine, trăiești bine până la adânci bătrâneți.„, declara Ioniță de la Clejani în urmă cu doi ani.

Fulgy, fiul Clejanilor, prins drogat la volan! Ce substanță a consumat

După ce anul trecut, surorii sale, Margherita, i s-a întâmplat același lucru, Fulgy a fost și el prins drogat la volan de către polițiști, în acest an. În seara zilei de sâmbătă spre duminică, oamenii legii l-au tras pe dreapta și la testarea cu aparatul Drugtest a ieșit pozitiv.

Care a fost mesajul Vioricăi de la Clejani după ce Fulgy a recunoscut că a consumat droguri

Celebra artistă a luat atitudine vizavi de cele scrise în spațiul public în ultimele zile și cele declarate chiar de către fiul său. „Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a fost mesajul postat de Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram, de curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: