Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre primul lor copil: „Ne dorim să fie fetiţă”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre primul lor copil: „Ne dorim să fie fetiţă”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt tineri, îndrăgostiţi şi cu poftă de viaţă. În ciuda vârstelor, cei doi soţi nu fug de responsabilităţi. Şi ce răspundere mai mare poate fi decât să ai grijă de un copil?

Artiştii au mărtutrisit că abia aşteaptă să ajungă părinţi şi lasă acest lucru în voia sorţii.

Îşi doresc o fetiţă

Cleopatra Stratan (20) și Edward Sanda (25) sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri tinere din lumea mondenă. În vara anului trecut, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus DA. Cei doi se gândesc acum să devină părinți și își doresc o fetiță.

„Dacă o da Domnul, facem și noi o păpușă. Ne dorim”, a spus cântărețul. „Când o da Dumnezeu, atunci o să fie. Da, noi ne dorim”, a completat Cleopatra. Soțul artistei își dorește să fie tată de fetiță.

„Eu vreau să fie păpușă. Da (n.r. – fetiță). Acum, ce o să iasă”, a mărturisit Edward. „Am printre prietenii mei, printre colegi, oameni care au copii acum și zic: «Dar eu chiar mi-am dorit fetiță și așa a ieșit!». Acum sper să mă audă și pe mine”, a mai spus artistul.

Reacția Cleopatrei Stratan atunci când i s-a spus că este prea tânără pentru căsătorie ”Tot ce pot să spun este..”
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre primul lor copil: „Ne dorim să fie fetiţă”

Fetele trag la taţi

Edward Sanda susține că are deja experiență în ceea ce privesc fetițele, chiar de la sora lui mai mică, în vârstă de doar 4 ani. Acum, artistul abia așteaptă să aibă propriul său copil.

Da, și eu aștept să mă văd. (n.r. cu o fetiță în brațe) Nu mai plec fără ea. Deci fără ea, gata. Eu știu cumva tot. Am o soră de 4 ani și am prins anumite chestii de la mama mea. Dar este altceva când știi că este din tine. Nu știu cum e, dar cred că e divin”, a mai spus tânărul, pentru ego.ro.

Cleopatra Stratan consideră că între fete și tații lor există o relație foarte frumoasă și o legătură specială. „Cred că tații de fete au o putere aparte legată de dorințele de a avea fetiță, nu știu de ce. Cred că este o relație specială, vorbind la modul general, între tați și fiice”.

Ideea de a deveni părinți trebuie să vină la momentul potrivit, atunci când amândoi simt asta. În timp ce artista a recunoscut că își mai doresc să copilărească, soțul ei nu a exclus posibilitatea de a deveni părinți, ba chiar a dezvăluit că au perferințe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: